iCloud sync problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iCloud sync problem

29.07.2013 | 19:10
šta, gdje i kako namjestiti da mi se iPhone i iPad syncaju s Macom preko iClouda? dakle, kada na Macu promijenim nešto u npr. kalendaru, da mi tu promjenu povuku iOS uređaji. šta god napravim na Macu ostane samo na njemu. iCloud mi radi samo između iPhonea i iPoda...
29.07.2013 | 22:14
na ios uredajima pod icloud moras ukljuciti calendar na on, nakon toga ce se sve syncat na njih i odtada ce ti se syncati po planu kako zelis.

znaci settings>icloud>i onda je lista aplikacija za sinkanje, stisni on za sve koje zelis.

eto
29.07.2013 | 22:19
ponavljam: iCloud mi radi samo između iPhonea i iPoda. dakle, uključene su na njima aplikacije koje želim da mi se syncaju putem iClouda.
kako ih umrežiti s Macom?
29.07.2013 | 22:28
pa takorec ista stvar na macu, hehe

odi na settings, pa pod iCloud, aktiviraj ga i voila.
29.07.2013 | 22:31
i da, koji OS?
29.07.2013 | 22:35
očito Snow Leopard nema tu mogućnost...
29.07.2013 | 22:36
izgleda, nov sam ( od ML) ali mislim da je icloud na macu poceo s Lionom. :/
29.07.2013 | 22:38
izgleda...
ako netko zna postoji li rješenje...
29.07.2013 | 22:41
Finn kaže:
očito Snow Leopard nema tu mogućnost...

Ne, nema tu mogucnost. Bio si upozoren kad si prelazio s .me usluge.
Preko neta radi sve i nemas brige i/ili zanemari stolni komp. Meni je bitno da imam net-iphone-ipad isto. MBP mi nevazan.
29.07.2013 | 22:47
da, evo i ja sam na to upravo naletio.
29.07.2013 | 22:48
@zabac: nisam bio na .me usluzi...
kako to misliš, preko neta radi sve?
29.07.2013 | 22:49
misli na icloud.com, tamo imas web aplikacije kalendara, kontakta itd.
29.07.2013 | 22:51
da, i opet mi ne povlači s Maca nego s iUređaja.
29.07.2013 | 22:53
imas dvije opcije da ti s maca povuce, ili upgradeat software ili pratit ove upute u clanku, ali rade upgradeat ako imas priliku
29.07.2013 | 23:09
ovo iz članka radi, samo mi se na Macu sve uduplalo kad se stvorio novi account.
ical.jpg
29.07.2013 | 23:10
ali dobro, može se sve odčekirat pa ok...
29.07.2013 | 23:17
ispravak netočnog navoda: ovo iz članka radi ku...
on mi je samo na ovaj način s iUređaja prenio sve na Maca (pošto je sadržaj bio isti, samo se sve uduplalo), ali idalje ne može ono što se na Macu unese u kalendar symcati na iUređaje. čak ni ono što se na iUređaju novo napravi neće prebaciti na Mac. (?!) ne kužim kako to funkcionira...
29.07.2013 | 23:19
probaj glavni account namjestit na ovaj novi, pa bi trebalo onda radit
29.07.2013 | 23:21
koji glavni account?
29.07.2013 | 23:24
ical, prefrences, accounts, pa vidi dal mozes oduzet prednost ovom starom, i dat novom accountu 'prednost"
29.07.2013 | 23:28
Zasto se zamaras? Imao .me i .mac usluge i radile su kilavo, bojim se da ovo kemijanje bude radilo jos kilavije. Zaboravi SL ili digni verziju OSX-a na visi nivo. Za mene, ako ne radi "iz kutije", ne radi uopce.
29.07.2013 | 23:30
a pokusavam pomoc, ali ocito ne ide, i ja isto preporucam upgrade, 20 dollara nije puno. ovo namjestanje je samo prisjecanje na windows dane. upgrade na mountain lion i amen.
29.07.2013 | 23:30
da, slažem se. neću se s tim zaje..., to je sranje. syncat ću normalno preko iTunesa šta mi bude trebalo i gotovo.
hvala na pomoći.
31.07.2013 | 01:57
Ne slažeš se! Ljudi su ti rekli ”upgrade” a ti kažeš da ćeš syncati kroz i Tunes

Šalim se... Ako ti iz nekog razloga treba SL onda ostani na njemu. Ali ako nema nekog posebnog razloga, ne vidim zašto ne bi išao na 10.8? To je stabilan i sasvim u redu OS.

By the way: koji je komp?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
31.07.2013 | 09:06
iMac i MacBook Pro na ML 10.8 te iPhone i iPad na iOS 6.1.2 uključen iCloud na svima i sinkronizacija kontakata, bilješki, maila, dokumenata, bookmarka, otvorenih stranica u Safariju kao i onih stavljenih u popis za čitanje, kalendara radi bez problema i bez potrebe za ikakvim dodatnim akcijama. Jednostavno ono što upišem na bilo kojem uređaju u vrlo kratkom vremenu pojavi se na svim ostalima pod uvijetom da su povezani na mrežu svih mreža. To je ono što ni jedna druga platforma ne nudi u tako jednostavnom i efikasnom obliku. Ono što iCloud ne može nadoknađujem Dropboxom.
31.07.2013 | 10:56
Imam isti setup kao i sank, jedino sto me odvaja je ios 6.1.3
31.07.2013 | 17:26
iCloud - misterija
Na Airu mi iCloud uredno radi za kontakte i za kalendar, no ne i za bookmarkse. Sve je uredno podešeno u iCloud preferences kako za ostale opcije tako i za bookmarkse, no to jednostavno ne funkcionira. Zašto? Tko zna.

Ostali uređaji uredno sincaju i bookmarkse (iPhone, iPad i iMac) u svim smjerovima tj. sa bilo kojeg uređaja na sve druge. Samo Air ne!
31.07.2013 | 18:25
Probaj iakljucit pa pomovno ukljucit icloud na airu
31.07.2013 | 18:27
Probat ću. U stvari, uključivao sam i isključivao sincanje bookmarksa, no ne i čitavog iClouda.
Hvala.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 10 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (720)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO