29.10.2003 | 11:43
Ok, nakon par dana koristenja red je da podijelim sa vama sto sam primjetio. Panther je instaliran na Cubeu i na PowerBook Lombardu gdje ga puno vise koristim pa sve sto pisem dolazi s njega.
Expose je majka, tocka.
10.3 zaista radi zivlje. Prvi i zdnji put sam to primjetio na 10.1, sve nakon toga su vise bile legende nego stvarna ubrzanja.
Ne znam je li tko skuzio da se sheetovi sada lagano saviju kada se uvlace u svoj 'slot', bas kao da su od papira
Java aplikacija koju koristim je cudljiva, iako radi brze i fontovi su bolji. Trebati ce nesto potweakati.
Nesto je izmjenjeno u font renderingu, iako ne mogu odrediti sto. Fontovi na Jabucnjaku izgledaju losije u Safariju nego na 10.2, kao da su 'razvodnjeni'. Mozda da pokusam opet sa kalibracijom ekrana...
Mail je znatno bolji, sto me posebno veseli jer mi je to glavni email client. Ne ucitava bitmape po defaultu, spam se brise s lakocom Vidim da su rijesiti neke sitnije kozmeticke problemcice. Disableao mi je MailPictures Rad s attachmentima je rijesen znatno bolje.
Od aplikacija ne radi mi iComic.
Eto toliko za sada...ostali?