Panther; nekoliko laganih pitanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Panther; nekoliko laganih pitanja

• danijel
  • Posjetitelj
02.11.2003 | 19:31
1. kako podesiti razmak medju ikonama a desktopu koji se koristi ako je ukljucena opcija "snap to grid" (ili kak se vec zove)
2. koji newsreader koristiti (da nije rana beta, da nije smece, da koristi GUI, da ima offline mode), sad trosim thunderbird, cini mi se oke, ali moram pitati...
3. cime napraviti backup na cd medije, a da software sam zna napraviti span na vise cda (i da to radi automatski)

Hvala.
02.11.2003 | 20:38
1. Koliko znam on to podešava po veličini ikona, više nema opcija kao u OS 9 za "tight" raspored. No, nisam nikada tu vidio neki problem, što te zapravo smeta i koliko ekran koristiš?

2. MacSOUP. Spartanski, ali najbolji. Jedini minus je što traži malo navikavanja na početku i što ne može pratiti bin grupe. No, za tu potrebu lako digneš Diiva-u ili nešto drugo.

3. Retrospect je godinama bio standard za to, a vidim da je izašla i OS X verzija, pa probaj s njim. Koliko vidim sada i Toast ima svoj interni sistem za backup, provjeri što nudi.

Sada čujmo ostale...
03.11.2003 | 00:54
2. Ja koristim Halime, .... dobar GUI, pravilno slaže threade (grafički prikaz - stablo, a i normalan tekstualni po želji), ....radi sa svim što se na usenetu može naći (bin grupe i sl.) ima i offline ....sve u svemu, ja sam jako zadovoljan s njim. Najbolju newsreader s kojim sam do sada radio. Toplo preporučam.

3. Ja koristim Deja Vu
04.11.2003 | 02:08
Moj glas za MacSoup. Imao ga na devetki, imam ga i sad na X-u - brz, jednostavan, poprilicno prilagodljiv za setiranje grupa. Filteri jednostavni i djelotvorni.
Kome treba jednostavno, idealan izbor.
04.11.2003 | 14:12
2. Ja sam koristio Halime i bio mi je OK, ali je imao nekoliko kozmetičkih problema (još je u beti, a sada sam vidio da je napušten razvoj). Prešao sam na Thoth i čini mi se super. Može čitati binaries, hr slova (jedino moraš unijeti adekvatnu liniju u header ručno), personality (različite postavke za različite grupe, recimo ja u hr. grupama imam potpis na hrvatskom , a u svima drugima na engleskom); također može služiti kao online ili offline čitač, lagana navigacija pomoću tipki... Uglavnom sam s njim uspio sve što mi treba i jako sam zadovoljan.
04.11.2003 | 20:11
Evo jos jedan glas za Halime. Bas sam bacio oko, dugo nije bilo updatea i sada vidim da ga nece ni biti, barem ne od autora. Whatever, radi sve sto treba, sluzit ce dok ga neki OS update ne razbije.
06.11.2003 | 12:41
Netscape Mail & News.... browser je sugav, ali je newsreader dobar. Ili Entourage, ako zajebancija sa instalacijom lokalnog news servera nije preveliki zalogaj
09.11.2003 | 02:06
Upravo si pohvalio MS soft. Gubi se. >
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 56 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

mbp2009, Riba, robee, VanjusOS, Yonkis, ZeljkoB, Anonimci (644)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO