27.12.2016 | 15:13
@ smayoo
Hvala na odgovoru. sve je napravljeno bez backupa, jer ono šta sam trebao backupirat, je već napravljeno. tako da sam probao napravit update bez backupa. sve je napravljeno bez greške i to sa Os yosemite na Sierru .
zahvljujem na odgovorima. sve to ima na yt i google, ali jednom sam već tu dobio po repu( smayoo) sa pravom, tako da ovaj put je bilo , prvo pitaj onda radi.
ps: imam novo pitanje u vezi iphonea. da li iphone xy memorije, npr 64 gb, kad kupiš npr 50 gb i clouda , taj iphone je praktički 114 gb za spremanje muzike i slika itd. to sam na vikalici postavio, al nisam baš skužio odgovore, tj jesam(možda). ne povećava prostor za spremanje, znači napuniš 64 gb ili 128 ili 32 ili.. opet moraš brisat ili prebacivat na komp ili extreni hd. onda je moje pitanje, pa čemu služi dodatna kupovina i clouda. ak smo se razmeli,ne.
PS: ljudi stvarno ste vrh ekipa. član sam par g, ne pišem, osim ako mi treba pomoć( nije bilo velike potrebe). ali čitam i stvarno ovo je jedan vrhunski sajt/forum, gdje čovjek može dobit sve potrebne informacije.
ne znam kako se finacirate( ok znam da nije skupo), ali ako treba šta donirat za održavanje sajta/foruma, tu sam