24.12.2018 | 11:02
dpasaric kaže:
Mislim da je u pitanju bila sudska tužba za Cover Flow koju su izgubili.
Nije li novi "flat" način pregleda ista stvar zapravo, samo slike nisu pod kutem?
Nije, Davore. U Cover Flow je ±5 dokumenata oko onog koji je u sredini odmah učitano i spremno za prikaz. Dok voziš lijevo-desno, slika (preview dokumenta) se prikazuje momentalno. Ako je dio prozora odvojen za Cover Flow dovoljno velik, ne samo da možeš u par sekundi naći fotku koju tražiš, možeš naći DOKUMENT koji tražiš (npr. tehnički list proizvoda u PDFu, neki troškovnik ili tekst projekta...).
Ovaj Gallery view je beskorisno sranje jer dolje ispod prikazuje red sićišnih prcvoljaka veličine četvrtine poštanske marke na kojima jedino možeš vidjeti koja boja prevladava, a ona jedna koja se prikazuje kao preview - svaki put kad se pomakneš, moraš čekati po par sekundi da se prikaže novi. Čemu to, dovraga, može uopće služiti...?
Srećom, ja sam još na 10.13 i nemam namjeru mrdati dalje odatle dok me Autodesk ili iduća promjena Maca ne natjera. Dotle možda dođu pameti.
@Soffoklo - da, vidio sam i ja taj članak. Ali načelno ne volim i izbjegavam takva prčkanja i čačkanja. Koristim Mac da se ne moram time baviti, a svako takvo polurješenje domino efektom za sobom povlači neke druge probleme.