27.08.2019 | 18:12
dpasaric kaže:
1) Zašto ne izdaješ e-račune putem nekog on-line servisa za to umjesto da izvodiš sada akrobacije s Windowsima? Ja ih izdajem putem Moj e-račun usluge.
1) Bolnice mi zahtjevaju rad sa FINA-om. Nisam tako velik da se mogu suprostaviti bezbolno.
2) Ako si baš zapeo ići tim putem, onda instaliraj VirtualBox, za to e-račun smeće će raditi dovoljno dobro.
Probati ću to staviti na MacPro 3.1. čim mi dođe nova tipkovnica (stara A1234 mi je prestala raditi)
3) Napadni ih da je to otvorena diskriminacija i zagovaranje monopola kako bi se gurao OS jedne tvrtke, na državnoj razini bi se morali pobrinuti da postoji mogućnost izbora.
Jesam pokušao u FINA-i ali tamo nemaš koga napasti osim nedužnih ljudi na šalteru, koji usput nemaju pojma o ničemu.
Za prvi račun sam posudio PC laptop i instalirao potrebne aplikacije prema uputi FINA-e ali nije radilo.
Zvao sam telefonsku podršku, čekao 3 puta po 30 min (nakon 30 min te automatikom izbaci).
Otišao sa laptopom u glavnu poslovnicu FINA-e i tražio podršku da mi riješe problem, ali tamo nema nikog tko to zna niti je predviđen itko za takve slučajeve.
Borba sa vjetrenjačama.
Posudio drugi PC laptop sve isto instalirao i prošlo sve OK.
Sad tražim rješenje preko Mac-a.
Da li je moguće cijele windowse instalirai na USB i dići ih sa njega?