03.02.2008 | 14:51
smayoo je napisao:
A zašto ne bi? Zar ne bi popi... da kupiš auto klase Golf koji košta kao Mečka i da npr. ne možeš u njemu slušati glazbu koju voliš slušati i da ti npr. u servisu kažu \"Ali zašto biste uopće slušali tu glazbu?\"
Zapravo, imam Toyotu Auris staru nekoliko mjeseci koja takodjer ne prepoznaje hrvatske znakove
Kao ni vecina elektronickh uredaja na koje se mogu stavit fileovi, ukljucujuci i mobitel i dvd rekorder...
zorz3 je napisao:
znaci gmail mogu koristit na mail. app
kako preusmjerim postu s yahooa na gmail???
Pokusavam nac tu opciju u yahoo mailu i izgleda da je nigdje nema. Stvarno losiju uslugu nisam vidio. Cak i najjadniji mail accounti imaju bar pop i forwarding i te neke gluposti. Nije mi jasno zasto ljudi koriste yahoo jos uvijek. Osim toga, cak i da se moze forwardat, morao bi se logirat u yahoo redovito, inace ti deaktiviraju account zbog neaktivnosti i obrisu sve mailove, sto se meni upravo dogodilo. Al na srecu taj sam mail imao samo zbog beta testiranja jednog programa koji je davno izaso iz bete.
Davor je napisao:
Pa ja sam bas jucer probao, i ima Yahoo isto podrsku za POP mail. Bez ikakvog placanja sam uspio sve preusmjeriti na mail... Doduse, ja sam na yahoo.it, mozda to ima neke veze iako sumnjam...
Moguce da je zbog talijanskog yahooa. .com ne podrzava pop mail bez placanja, ako probas podesit mail app za pop.yahoo.com reci ce ti nesto tipa this service requires aditional fees il nesto u tom stilu i dat ce ti link na web od yahoo mail plusa.
MAK je napisao:
Buduci da mail app podrzava imap, ne vidim zasto bi se konfigurirao pop, osim ako netko bas iz nekog neobicnog razloga ne zeli imap.
Osim toga, Google ima vlastite upute i za stari
mail app i za
ovaj novi u leopardu.
Iako na toj stranici koju je MAK linkao ima link za malo detaljnije upute za postavit gmail imap u mail appu
http://email.about.com/od/macosxmailtips/qt/et_gmailosxmail.htm
Svi na Gmail!