01.10.2004 | 16:43
to sam ja, onaj sa pantherom na g3.
dobro ljudi meni je cudno to sa os updateom jer ovo se izgleda moze skidat i skidat i skidat do besvijesti.
dakle osvanuo je prvi (01.10) pa idem skinuti taj os update za panthera od ciglih 88mb. dobro, ovaj to isntalirao, pa radio optimizing diska (nitko ga nije trazio da mi radi defrag ili sta je vec radio) pri cemu sam quitao Stickiese sto se OSu cinilo kao prezahtjevna zadaca i predlozio mi daljnju zabavu uz GSOD.
update nije bio gotov do kraja (68%) no restart je bio nuzan; zboota se mac, odem vidjeti kakvo je stanje u Software Update a kad tamo jos gomila novih stavki: Java update 26mb, Quicktime update 17mb, Security (!) update 7.6mb... itunes, ichat i ostale bedastoce uopce ne racunam jer ih ne koristim.
dobro jel to neka Jobsova shega na racun maca i osa ili sta? meni to, po neznamkoji put, opet slici na windowsupdate, i to na steroidima jer ovdje su megabajti ne stede.
buduci da je ovaj zadnji GSOD bio drugi danas (u zadnjih dva sata koliko sam na poslu), samo se nadam da mu je cumulative os update pomogao oko toga. ako ne, dovraga mac i "stabilni" os; jedina mu je prednost ostala ta sto fino komunicira sa rip radnom stanicom i zato moramo raditi na macu.
(na njuzime uopce ne zelim progovoriti o temi jer bi tamo vjerojatno nastalo klanje)
...in the meantime palim Preps, nije se ni upalio nego je popnuo error report prozor. pa to je vec smijesno.