12.03.2013 | 18:13
scarface32 kaže:
Evo ne mogu nesto spavati pa,da pokrenem novu temu. Uprvao citam vijest da MS mora platiti kaznu oko 500 miliona eura zbog toga sto pri instalaciji windowsa ne nudi izbor browsera. Ja ne znam da i jedan os nudi to. I moj os na macu mi nije nudio da biram browser nego se sam moram snalaziti. Ni moj iphone mi ne nudi izbor, a nisam citao da android nudi tu mogucnost. Kontam zasto se samo MS kaznjava, kad je to normalna pojava kod svih.
Malo EU ima dvostruke arsine.
Već su te drugi uputili u čemu je razlika, ali ne daš se - opet spominješ MicroUSB, a mislio sam da smo ti lijepo objasnili prednosti i mane istoga.
Uglavnom, ne vidim da si pokrenuo temu o tome kako je Google ipak kriv po pitanju Androida i krađe koda od Oraclea, te kako su priznali da ipak krše hrpu patenata sa svojim besplatnim i "otvorenim" WebM codecom.
Citiram: Google clearly (and often willfully) infringes on someone else’s IP, can’t believe that it’ll ever have any repercussions, and claims they’re doing it to be “open” or some bullshit. It betrays a culture at Google’s highest levels of arrogance, entitlement, and dishonesty.
Imaš Google translator, ako ne razumiješ
A što se tiče iOSa, slažem se da bi Apple morao dozvoliti promjenu defaultnim aplikacija za mail i web, možda još ponešto...
No da bi trebali biti kažnjeni, to je smiješno, nemaju ni blizu monopol
Mogli bi kazniti i Android ili Amazon jer nema App Store za iOS na toj platformi? Ili da tužimo Amazon jer ne mogu na njemu kupiti knjige za iPad, a da nije Kindle izdanje sa DRM...