08.03.2013 | 19:58
Kad vec odgovaras nekome, onda pozorno citaj sta ta osoba pise. Valjda nije problem pozorno procitati?
No kad vec imas problema sa pozornim citanjem, ocito nemas problema sa vrijedjanjem
Ja na iOS-u koristim Safari. Bolje od toga mi nije ni potrebno, pa iskreno nisam ni isprobavao konkurenciju. To je onaj dio koji ocito nisi procitao, pa evo sada to ponovno pisem u nadi da ces ovog puta to procitati i po mogucnosti skuziti.
A sad dolazi onaj drugi dio koji nadam se nece biti pretezak za skuziti.
To sto tebi i meni odgovara Safari ne znaci da nekom drugom isto tako odgovara. Netko drugi mozda zeli chrome ili operu, pa ako to vec zeli, zasto mu to ne omogucit? Tebe bi opcija promjene defaultnog browsera smetala kao korisnika?
A to sta mene (ne)smeta kod iOS-a ili bilo kojeg drugog OS-a nije tvoj problem, niti se trebas zamarati time.
Forumi valjda sluze za raspravljanje, savjete, pitanja, itd. A ja kao korisnik XY stvari imam pravo komentirati tu stvar, pa i u negativnom kontekstu ako smatram da ima mjesta kritici. Ti se naravno ne moras sloziti sa tom kritikom.
I ne slazes se. No umjesto da razmjenimo misljenja i iskustva kao normalni ljudi, ti ides vrijedjati. Valjda manjak kucnog odgoja ili jednostavno los dan?
U svakom slucaju budi mi pozdravljen, sa takvima mi se stvarno ne da dopisivati