Poklon prijatelju za rođendan
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Poklon prijatelju za rođendan

29.06.2016 | 11:49
Imam jako dobrog prijatelja (najboljeg na svijetu) i kupio bi mu poklon za rođendan. Već dugo je na iPhoneu, trenutno ima šesticu, a odnedavno je i na MB Airu. Dajte nabacite koju ideju za neki zgodan gadget, da se po mogućnosti da kupiti u Zagrebu (iStyle ili Store ili gdje god). Nemam bezgranične financije, ali recimo da, ako pričamo o gadgetima za iPhone i/ili Mac, za njega cijena nije u pitanju.
29.06.2016 | 13:18
Ako cemo po prakticnosti, za Air bi mu najbolje dosla ona katica za prosirenje kapaciteta.

minidrive.bynifty.com/?variant=22891142407

Ili neka druga izvedba slicnog proizvoda...
29.06.2016 | 14:45
Ako nije u pitanju cijena, apple watch

Ali zgodno bi bio neki zvučnik koji ima airplay, pa da si streama muziku ako već nema riješeno taj dio. od sonosa npr.

ako voli home automation phillips hue žarulje pa se spoji s iphoneom i mijenjaš boje i gasiš/pališ.

fora je gadget od elgata koji se spojis takoder s iphoneom pa ti mjeri vanjsku temp, tlak, vlažnost itd.

ako je stariji čovjek(mislim na tvoje godište u odnosu na moje) i ako je prije snimao sa kazetama okolo uzmi mu elgato usb capture pa da si prebaci sve na digitalno.

harman kardon soundstick (dizajnirao ih je johnny ive) ja ih imam i super su, ja imam prvu žičanu inačicu, a sada imaju i bežične. jako su lijepe, tj. prate liniju dizajna apple proizvoda.
29.06.2016 | 15:34
A plavuša ne bi prošla?

Plati mu putovanje negdje.
29.06.2016 | 15:46
Kupi mu najbolje zvučnike za računalo, one koje ja prodajem u hardware...kako cijena nije problem ( best frend ) ja lako malo podignem cijenu
29.06.2016 | 18:21
zabac kaže:
A plavuša ne bi prošla?

Kod njega bi, sigurno. Supruga bi se vjerojatno bunila.

cariblanco kaže:
Kupi mu najbolje zvučnike za računalo, one koje ja prodajem u hardware...kako cijena nije problem ( best frend ) ja lako malo podignem cijenu

Ako nije u pitanju cijena, apple watch

On i ja smo generacija koji smo se takvim điđi-miđi satovima zanosili kao klinci, a sad su nam malo bezveze... Inače, on ima sat u tom cjenovnom rangu, možda i skuplji, ali bitno ljepši. A za sportske aktivnosti koristi Fitbit već dugo, kao i njegovo društvo, tako da sigurno ne bi bio raspoložen napustiti ga.

Ali zgodno bi bio neki zvučnik koji ima airplay, pa da si streama muziku ako već nema riješeno taj dio. od sonosa npr.

Aha, vidiš... Hvala.

ako voli home automation phillips hue žarulje pa se spoji s iphoneom i mijenjaš boje i gasiš/pališ.

Vidi gore napomenu u vezi sata.

fora je gadget od elgata koji se spojis takoder s iphoneom pa ti mjeri vanjsku temp, tlak, vlažnost itd.

I ovo! Hvala!

ako je stariji čovjek(mislim na tvoje godište u odnosu na moje) i ako je prije snimao sa kazetama okolo uzmi mu elgato usb capture pa da si prebaci sve na digitalno.

Daću ti ja "stariji čovjek"...
On nije bio diskofil kao ja. Nema svoju kolekciju ni ploča, ni kazeta. Ali i ovo bi bila zgodna ideja.

harman kardon soundstick (dizajnirao ih je johnny ive) ja ih imam i super su, ja imam prvu žičanu inačicu, a sada imaju i bežične. jako su lijepe, tj. prate liniju dizajna apple proizvoda.

I ovo pišem. Hvala još jednom!

Ako cemo po prakticnosti, za Air bi mu najbolje dosla ona katica za prosirenje kapaciteta.

minidrive.bynifty.com/?variant=22891142407

Meni bi to bio "nice to have" poklon. Za njega mislim da nije uopće zanimljiv. Njemu nije falilo diska ni u ono davno vrijeme kad su hardovi imali po 500-1000 MB
  • Daddo
  • Posjetitelj
29.06.2016 | 20:14
veli Smayoo da treba bit gadget...

moj prijedlog je "digitalna tekica" koja se odaziva na ime Wacom Bamboo Spark.

Cariblanco ti je dao odličan savjet za zvučnike, no ja bih se radije odlučio za ovo gore i nekakav single malt dovoljno star...
29.06.2016 | 20:37
Aji je filmofil:
DLP projektor

Ako je fotgraf:
Poštei fotić (mobitel nije pošteni fotoć), ako ima, tada pošteni stativ.
Svjetlomjer, kalibrator sa monitor, kartu za kalibraciju fotki, flash...

Ako se voli pokazivati:
Pošteni sat, Rolex?

Ja bi bio zadovoljan s Rolexom.
29.06.2016 | 20:46
Ja najradije poklanjam gift card za Amazona jer je to ono sto bi i ja najvise volio dobiti, pa da si sam odaberem gadget po volji.
29.06.2016 | 23:00
Daddo kaže:
veli Smayoo da treba bit gadget...

moj prijedlog je "digitalna tekica" koja se odaziva na ime Wacom Bamboo Spark.

Cariblanco ti je dao odličan savjet za zvučnike, no ja bih se radije odlučio za ovo gore i nekakav single malt dovoljno star...

Ovo je zanimljivo, zaista zanimljivo, iako još ne radi onako kako bi trebalo da bude zaista upotrebljivo za nekog kod koga prevladavaju bilješke, a ne crteži i skice. Dogodine možda.
29.06.2016 | 23:02
zabac kaže:
Aji je filmofil:
DLP projektor

Nema toliko veliku sobu.

Ako je fotgraf:

Nije.

Ako se voli pokazivati:

Što da napišem na ovo, a da se nitko ne uvrijedi...
  • Daddo
  • Posjetitelj
29.06.2016 | 23:48
smayoo, daj bar single malt, za što god se odlučio
30.06.2016 | 04:59
Za projektor nije toliko vazna velicina sobe. Lece su sirokokutne i vec na 3m udaljenosti daju veliku dijagonalu.

Ipak mozda Rolex?
30.06.2016 | 06:16
Nije na odmet ni neki cloud storage. Tipa 1tb na dropboxu
30.06.2016 | 06:31
Po me ako je doonar frend, tada uzeti neku trajnu vrijednost kao uspomena. Simbol prijateljstva.
30.06.2016 | 06:50
zabac kaže:
Po me ako je doonar frend, tada uzeti neku trajnu vrijednost kao uspomena. Simbol prijateljstva.

pa mislim da je poanta neki gadget, nije da se jedan seli na drugi kraj svijeta pa mora sada imat neki simbol.
30.06.2016 | 07:00
Poklon bi trebao biti trajan prijateljima. iWatch to nije kao ni servis u oblaku. Kupi mu neki cloud i onda to placa godinama ili bude smayoo placao pretplatu?
30.06.2016 | 07:08
cloud servis je bila šala.

pitao je gadget, pa sam rekao apple watch,zvučnike, smart gadgete.

po meni se simbolički pokloni prijateljstva kupuju kada se putujena duže vrijeme negdje izvan grada pa da se ne vide 4-5 puta tjedno.
30.06.2016 | 08:54
Ja sam ipak za rolex, kak zabac veli. Napravimo neke donacije i uključimo tajkune s foruma ( drlovric .etc ) i lova je tu, ak to prođe ja dajem MM-1 pride
30.06.2016 | 09:22
Pa jedan MBP 15 je u cijeni nekog Rolexa.
30.06.2016 | 12:23
Smayoo pukni neku anketu s 3-4 prijedloga, pa da ti pomegnemo odlučiti.
30.06.2016 | 13:59
ili barem javi što si odlučio
30.06.2016 | 14:55
Ja sam sebi nedavno kupio bezicne slusalice AGK Y45 koje bih svakom preporucio i mislim da bi bile dobar poklon . Ja sam prezadovoljan zvukom i trajanjem baterije
Prilozi:
30.06.2016 | 19:35
Na kraju sam odlučio kupiti ovo.
Čovjek u biti ima novca da si sam može kupiti sve što mu treba, a ovo je nešto što si sam vjerojatno ne bi smio kupiti da mu žena ne prigovara. Ovako sam mu kupio ja, pa neka prigovara meni.

Daddo, single malt nam nije neka brija. Mi smo obojica više za vino. Puno više. Sad kad razmišljam o tome. Mislim da smo si popili nešto žestoko (i to je onda bila domaća ili šljiva, ili biska) možda 10 puta u 35 godina koliko drugujemo.
30.06.2016 | 20:09
A ja ti htio predložit ovo:
www.indiegogo.com/projects/brewie-world-...mated-home-brewery#/

Iako ima i jeftinijih Ukoliko voli naravno
30.06.2016 | 20:29
Jel taj poklon trebao biti iznenadjenje? Sto ako je i on tu na Jabucnjaku?
30.06.2016 | 20:43
Inače nije na Jabučnjaku. Ali, ni ne treba mu da bi pogodio što sam mu kupio. Predugo me zna.
30.06.2016 | 21:34
Odlican poklon. Na kraj pameti to spomenut kao ideju.
30.06.2016 | 22:39
Kad bude kupovao dobroj frendici poklon, beću ni misliti što će odabrati.
30.06.2016 | 23:15
zabac kaže:
Kad bude kupovao dobroj frendici poklon, beću ni misliti što će odabrati.

pink rolexa
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 1 minute
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (395)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO