29.06.2016 | 18:21
zabac kaže:
A plavuša ne bi prošla?
Kod njega bi, sigurno. Supruga bi se vjerojatno bunila.
cariblanco kaže:
Kupi mu najbolje zvučnike za računalo, one koje ja prodajem u hardware...kako cijena nije problem ( best frend ) ja lako malo podignem cijenu
Ako nije u pitanju cijena, apple watch
On i ja smo generacija koji smo se takvim điđi-miđi satovima zanosili kao klinci, a sad su nam malo bezveze...
Inače, on ima sat u tom cjenovnom rangu, možda i skuplji, ali bitno ljepši. A za sportske aktivnosti koristi Fitbit već dugo, kao i njegovo društvo, tako da sigurno ne bi bio raspoložen napustiti ga.
Ali zgodno bi bio neki zvučnik koji ima airplay, pa da si streama muziku ako već nema riješeno taj dio. od sonosa npr.
Aha, vidiš... Hvala.
ako voli home automation phillips hue žarulje pa se spoji s iphoneom i mijenjaš boje i gasiš/pališ.
Vidi gore napomenu u vezi sata.
fora je gadget od elgata koji se spojis takoder s iphoneom pa ti mjeri vanjsku temp, tlak, vlažnost itd.
I ovo! Hvala!
ako je stariji čovjek(mislim na tvoje godište u odnosu na moje) i ako je prije snimao sa kazetama okolo uzmi mu elgato usb capture pa da si prebaci sve na digitalno.
Daću ti ja "stariji čovjek"...
On nije bio diskofil kao ja. Nema svoju kolekciju ni ploča, ni kazeta. Ali i ovo bi bila zgodna ideja.
harman kardon soundstick (dizajnirao ih je johnny ive) ja ih imam i super su, ja imam prvu žičanu inačicu, a sada imaju i bežične. jako su lijepe, tj. prate liniju dizajna apple proizvoda.
I ovo pišem. Hvala još jednom!
Ako cemo po prakticnosti, za Air bi mu najbolje dosla ona katica za prosirenje kapaciteta.
minidrive.bynifty.com/?variant=22891142407
Meni bi to bio "nice to have" poklon. Za njega mislim da nije uopće zanimljiv. Njemu nije falilo diska ni u ono davno vrijeme kad su hardovi imali po 500-1000 MB