Ljetni pozdrav iz...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ljetni pozdrav iz...

12.07.2016 | 17:48
Nemam čime uslikati podmorski selfie pa onda da ne hijackam hijack ...
Dakle, ljetni pozdrav iz Žmana na Dugom otoku!

Photo12.07.2016.183403.jpg
12.07.2016 | 18:09
Pozdrav iz Khirana, 20 km od Saudijske granice. Vani je 45 a more je 47.

khiran.jpg
12.07.2016 | 18:14
Mraq! Lječilišni turizam?
12.07.2016 | 19:08
Ja volim vruće more jer volim provoditi sate u njemu. Sve ispod 27 stupnjeva meni je hladno. Dođem do razine mošnjica pa se predomislim.
12.07.2016 | 20:52
Dubina je močna?

Sent from my iPad using Tapatalk
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.07.2016 | 21:55
Svake godine mi mast vadite i onda kad dodje ljeto zaboravim vratit... Siri, podsjeti me da im posaljem par slika u sijecnju... (ziher bu zaboravila)...

pozdrav iz hladnog Aucklanda (sa proslotjednom tortom)

IMG_7834.jpg
12.07.2016 | 23:42
Vaka vaka vaka vaka vaka
13.07.2016 | 10:52
Predobra je torta! A gdje su duhovi?
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 11:15
Hvala

Prosle subote sam spekao tortu od cokolade i cikle, za nas, da imamo za nedjeljni rucak. Al je tak fino ispala da je bilo steta ne navalit odmah na nju. Tak da smo nakon vecere pojeli svaki po snitu. Par minuta kasnije smo primili poziv za rodjendan koji je bio sljedeci dan.

Odluka je odmah pala da napravim limun zutu glazuru i dofuramo Pac-man tortu.. nisam imao tresanja, samo tamarillo i upalilo je.

Mmmmm torta od cikle i cokolade...

trebao bih ustvari ovo prebacit u pozdrav iz kuzine...

p.s. slucaj me podsjetio da se torte ustvari rezu ovako...

torta.jpg
13.07.2016 | 11:55
Ma daj... A zašto "se" torte u stvari režu tako? To jest - tko ih to tako reže? I - najvažnije - što se dogodi s ta dva središnja dijela koji se izrežu i maknu?
13.07.2016 | 12:01
Pojedu se. Ovo je samo zato da 'mokri' kolači ostanu što duže svježi.
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 12:22
smayoo kaže:
Ma daj... A zašto "se" torte u stvari režu tako? To jest - tko ih to tako reže? I - najvažnije - što se dogodi s ta dva središnja dijela koji se izrežu i maknu?

Pa za slucaj ako "krades" sniticu, a zelis zadrzat oblik...

nesto slicnoj onoj pripovjetki Slovo iže, a sirce niže
13.07.2016 | 13:08
Aaaaa.... Ha, čuj... To možda prolazi kod normalnih ljudi. Moja je draga - matematičarka. Prvo što bi primjetila je - da se smanjio promjer, a drugo - da to više nije valjak (nedajbože reći da je "krug" ), nego nešto-nešto-mrmljboloid
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 13:17
smayoo kaže:
Aaaaa.... Ha, čuj... To možda prolazi kod normalnih ljudi. Moja je draga - matematičarka. Prvo što bi primjetila je - da se smanjio promjer, a drugo - da to više nije valjak (nedajbože reći da je "krug" ), nego nešto-nešto-mrmljboloid

brijem da bi ona odmah prokljuvila i pricu oko pac-mana...
kao, ziher si mi napravio pac-man tortu, prozdrljivce jedan...
18.07.2016 | 18:39
A evo i dopunskog pozdrava iz PP Telašćica!
20.07.2016 | 19:38
Pozdrav iz Praga...
Prilozi:
20.07.2016 | 19:40
A ima tu i "tematskih" stvari...
21.07.2016 | 21:50
(ljetni) pozdrav iz luksemburga. kisa pada, pada i opet pada tjednima vec
Prilozi:
25.07.2016 | 19:16
Pozdrav iz Korčule.

26.07.2016 | 08:40
Korčula je mraq. Ne zovu je uzalud "mali Dubrovnik". Zavidim, zavidim...
26.07.2016 | 08:49
Ja sve strance koji rasirenih okica pricaju kako zele ici u Dubrovnik odvratim od toga i posaljem ih na Korculu. Za Dubrovnik je jedan dan dosta, i previse.
26.07.2016 | 09:30
Riba kaže:
Ja sve strance koji rasirenih okica pricaju kako zele ici u Dubrovnik odvratim od toga i posaljem ih na Korculu. Za Dubrovnik je jedan dan dosta, i previse.

Nekome je malo i 5 dana
Dubrovnik treba izbjegavat 6,7 i 8-i mjesec zbog gužve
26.07.2016 | 09:43
Ako mislis na grad Korculu, isti drek je kao i Dubeovnik. Bez auta je OK, ali s autom je nocna mora.
Mi smo od 1995. do 2013. dolazili u DU, ali zadnjih godina izbjegavamo jer nisu rjesili parkiraliste, u stvari ima al je besramno skupo (i do 40kn sat). Ispada da je parkiranje skuplje od smjestaja.

Zabac
26.07.2016 | 09:51
40kn parking je stavljeno da odbije, a ne da netko parkira i priča kako je skup parking... nažalost, slabi smo s parkingom... jednako je i u Korčuli (gradu, ne otoku). Mi u Dubrovniku plaćamo 60kn mjesečno za parkirat se svuda ili 600kn godišnje, što mislim da nije puno i u principu su ta mjesta za nas, a ne za turiste. Zašto gradski papci nisu izgradili montažne garaže, to je već drugi dio zavrzlame koji se sa smradovima na vlasti neće nikad riješit, a radi količine novaca koji zgrnemo se itekako može napravit.
Postoji javna garaža, postoji dosta jeftinijih parkinga, ali onda treba pješačit malo ili busom
26.07.2016 | 11:15
Ljeto u Švicarskoj na 1700m+ visine... 20C, 5 dana bez kapi znoja. Vratim se danas u ovaj pakao, od parkinga do zgrade ubije me toplotni udar. #hatesummer
26.07.2016 | 11:57
U Dubrovniku ima žičara, a Srđ je prazan. Gore napraviti veliki parkiraliste i parkirnom kartom dozvoliti jedno spustanje i dizanje.

Zabac
26.07.2016 | 13:25
zabac kaže:
U Dubrovniku ima žičara, a Srđ je prazan. Gore napraviti veliki parkiraliste i parkirnom kartom dozvoliti jedno spustanje i dizanje.

Zabac

Ma kaj si ti lud... pa lakše je u brdo zaprdit nekoliko bušilica jednu zimu i parkinga koliko oćeš... žičara se ionako ne prazni, vazda su redovi za nju, skoro ko na eifellovom tornju (skoro )
26.07.2016 | 14:39
Hebi ga. Jabio one godine kad su jepustili u pogon. Bilo par ljudi na zicari. U stvari masa onih koji idugore imaju i auro koji bi gore ostavili. Pa i brdo busitinije lose. Svakako bi trebalo rijesiti parking.

Zabac
26.07.2016 | 15:02
cesta do gore je očajna, tako da bi i to trebalo riješit, a onda bi se pojavio problem sa spojem na magistralu... tako da mi se najelegantnije i najbrže čini bušenje brda
26.07.2016 | 15:26
havdic kaže:
cesta do gore je očajna, tako da bi i to trebalo riješit, a onda bi se pojavio problem sa spojem na magistralu... tako da mi se najelegantnije i najbrže čini bušenje brda

Kad se već buši, triba odmah izbušit i za Plat II, pa da imam radno ljetovanje kao sad u Omišu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 41 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (449)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.91 Seconds