03.11.2016 | 00:54
stefanjos kaže:
Riba kaže:
Koliko dugo traje? Sličan rezultat daje i vosak, ali bi već nakon tjedan-dva efekt prestao.
Jako dugo traje, efekt ces vidit kroz cijelu godinu, ali valja nanest svakih 4-5 mjeseci da bude potpuni efekt.
Super za ovo, nisam ga vidio u Kauflandu, a tražio sam upravo to jer mi je Turttlewaxov sličan proizvod pred krajem. Isto je odličan, a traje par tjedana, ovisno o vremenski prilikama i prljanju.
Imam četiri Apple uređaja (oni koje još koristim) za ovu listu, a inače bilo bi ih još par, ali su sada u muzeju.
1) Originalni iPod shuffle (2nd generation, dakle prvi metalni model), nevjerojatan komad hardvera, jednostavan poput... ne znam, žlice? Radi 10 godina(!) savršeno, po kiši, suncu, na plaži, baterija i dalje traje po tjedan dana! Obožavam ga! Ne da vrijedi novca (a bio je jeftin) nego obara sve rekorde!
2) Apple Cinema 30". Mama mia kakav monitor. Bio je skup van pameti (preko 30.000 kn), ali vrijedi svake lipe i nadmašio je sva moja očekivanja. Appleov hardver kojem dajem 10/10.
3) Mac Pro tower (bilo koji model). Najbolji Macovi ikada proizvedeni. Točka. To je skoro pa "military grade hardware", fantastični su dan danas. Razmišljam kupiti negdje dobar polovan, one zadnje generacije i na njemu raditi dok traje.
4) iPhone 4, star je sada već šest godina, a radi fantastično cijelo vrijeme i ne osjećam se na njemu ničime posebno zakinut, sve bitno radi i to dovoljno brzo. Za novac za koji sam ga kupio polovnog nadmašio je sva moja očekivanja, a estetski mi izgleda čak bolje od većine novih (pretankih) modela.
5) Ovo je dijelom Apple (dizajn), ali zapravo je Harman/Kardon... njihovi Soundsticks zvučnici! Za taj novac, nema ljepših i boljih zvučnika uz Mac i definitivno vrijede svoje cijene.
Drugi hardver:
Philips Living Lights lampa. Skupa (oko 1.000 kn), ali to je to, jednom kada si priuštiš nema nazad i vrijedi svake kune. Topla preporuka, ne mogu bez nje ni doma niti na poslu!