06.11.2016 | 10:57
Jutro svima,
dio naše ekipe se htio registrirati kod vas, ali iz nekog razloga nitko nije uspio odraditi registraciju do kraja, izbacilo bi nešto oko cookiesa. Tako da se iskorištava moja dobrota, s obzirom da sam jedini sa "starim" accountom
Ne želimo biti anonimci ili u bilo kakvim konkurentskim vodama s Jabučnjakom, došli smo predstaviti projekt i team koji stoji iza njega, kao i otvoriti vrata za bilo kakve suradnje.
Bivša ekipa koja je stajala iza MacKorisnika je, barem za sada, na pauzi. Ekipa ima svoje projekte i svog posla, tako da se nisu mogli fokusirati na ponovno podizanje portala i foruma, no zato smo mi uskočili, izdvojili novce, vrijeme i obavili dvije migracije (od kojih mi je još uvijek loše
), koje nisu gotove u potpunosti, ali barem su sajt i forum napokon na nogama.
Tvrtka se trenutno sastoji od kojih četvoro-petoro ljudi, od kojih nikoga direktno ne bih sada prozivao kao urednika, admina ili moderatora MacKorisnika, jer oni su "samo" pomogli pri migraciji i podizanju svega, a u ovom trenu svi funkcioniramo na nekoj jednakoj razini.
Primjerice, Goran Kordić i Mario Varlenić pomažu oko tehničkog djela, sajt, wordpress, forum, invision power suit, ali usput i oko objava na sajtu. Ante Gašpar, Ana Kljajić, Mateja Šop i Matija Torović pomažu s novim, ali i uređivanjem starih objava, oko čega ima još jako, jako puno posla. U ovom trenu nismo profile na sajtu sredili, tako da u većini slučajeva viđate jedan profil koji objavljuje sve članke. No i to budemo riješili.
A pored svega toga još imamo par frendova poduzetnika koji nam pomažu oko fanpagea i nekog konkretnog plana za forum, kao i Josipa Ricova, Alena Cvitka i dragu nam Performitu koje želimo nazad uključiti u team.
Radimo korak po korak, rekao bih čak "puzanje", još kojih pola godine, dok se sve ne poklopi, dok ne nađemo dedicirani team za MacKorisnik i krenemo konkretno s recenzijama i člancima
Za slučaj da još niste pogledali sve, slobodno se poslužite s linkovima:
Sajt:
www.mackorisnik.com/
Forum:
forum.mackorisnik.com/
FanPage:
www.facebook.com/MacKorisnik
Kontakt za suradnju:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
S naše strane se veselimo projektu, budućim suradnjama i zajedničkim eventima