iNešto 2016?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iNešto 2016?

06.12.2016 | 08:57
Šta? Nitko ni čmu, ni bu? Ja mislio da izlazimo iz recesije...
Elem, ako ćemo na pizzu (ili što god), ja mogu ovaj PETAK. U subotu supruga ide sa starijom kćeri na ekskurziju, a ja s mlađom u kino, na Trollove.
Idući vikend smo na kolinju (sorry, prioriteti... ), a onaj iza je već Božić...
06.12.2016 | 09:03
Bome sam razmišljao o otvaranju teme i eto već je prošlo dva tjedna od kad sam se sjetio. Ja sam za petak!
06.12.2016 | 11:39
Ovaj petak? Uh, to ne mogu baš nikako. Inače, jesam da se nađemo i maznemo pizzu uz druženje!
06.12.2016 | 16:25
volio bi se pridruziti svakako.
petak i ovaj vikend ne mogu na zalost. zapravo svi vikendi do kraja godine mi otpadaju, kao i vecini pretpostavljam.
petak 16, petak 23?
ili bilo koji dan preko tjedna?
06.12.2016 | 18:22
Ja sam isto fleksibilan pa bi mi pasao i neki drugi dan, samo da nije noc prije kolokvija
06.12.2016 | 19:11
Može ili ovaj petak ili neki drugi. Samo javite. Davore nema izvlačenja. Slomit ću ti nogu. Žmigo jedva čekam da te vidim ove godine. Fisnik jesi li se oženio?
Može i neki drugi dan.
06.12.2016 | 21:43
Ako nije petak, meni igra jedino još sutra. Za idući tjedan nije realno, osim ako se ne dogodi nešto jako iznenadno.
Hoćemo sutra?
06.12.2016 | 22:59
meni pase sutra.
06.12.2016 | 23:36
Jeste li razmišljali da isprobamo novu Maslinu, ne onu na Škurinjama, nego u centru, ma Koblerovom trgu, ambijent je super, samo je manja, pa bi trebalo rezervirati...
06.12.2016 | 23:42
super.
samo da vidimo termin, koliko nas moze sutra recimo?
07.12.2016 | 00:18
Meni je ok bilo koja lokacija ako je sutra.
07.12.2016 | 08:07
Gdje?
07.12.2016 | 09:09
hmm, javite kad i gdje ali sam na 50% sigurnosti jer imam neš planirano. ali probat cu to otkazat
07.12.2016 | 11:31
Maslina na Koblerovom trgu. 18h. Nešto im telefon ne štima, ali nadam se da će štimati rezervacija. Ako neće, srijeda je, pretpostavljam da, ako i bude gužva kod njih, u Maslini na Škurinju neće biti.
Tko sve dođe?
07.12.2016 | 11:33
Evo, potvrdiše mi! 18h. Vidimo se tamo!
07.12.2016 | 11:43
U redu, vidimo se tada!
07.12.2016 | 12:21
Vidimo se, 18h Maslina na Koblerovom!
07.12.2016 | 12:33
Zelim ekipi ugodno druzenje na iNešto 2016. Nažalost i ove godine ništa od mene.
07.12.2016 | 15:46
momci ja sam do 19:30 blokiran :/
doci cu na pivu ako budete jos na okupu.
07.12.2016 | 16:02
Samo ti dođi, nećemo se valjda tako rano razići...
07.12.2016 | 18:40
Riječki lobi drma jabučnjakom
07.12.2016 | 22:13
Neznam traje li još druženje. Nažalost morao sam otići prije zbog drugih obaveza, no kao i svake godine ugodno i zanimljivo druženje. kinsifa sam propustio čini mi se za par minuta ali često navratim mu u radnju pa ne će zamjerit mimoilaženje.

Evo i slika ovogodišnjeg druženja!

IMG_6212.JPG
07.12.2016 | 23:02
Jeej!
Da, Kinsif je navratio taman kad je Stefanjos otišao... Društvo malo, ali odabrano, što se kaže...
07.12.2016 | 23:22
eto, nas dvoje odigrali stafetu!
zao mi je sto nas ne bude vise, ali i ovako odrzavamo tradiciju i raspricamo se opusteno.
08.12.2016 | 01:03
Bilo je baš ugodno, a i testirali smo novu Maslinu u centru.
08.12.2016 | 05:49
Valjda cu i ja dospjeti dogodine.
08.12.2016 | 09:49
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Jesam li ja bas bio pegula ili Rijeka ima kronicni problem sa parkingom?
08.12.2016 | 09:50
drlovric kaže:
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Prije mozda i da, veca gnjavaza je dakako opatija ljeti, ali u rijeci sam uvijek nalazio parking. a sada od kad je zagrab B otvoren, uvijek si nadem mjesto za jako povoljnu cijenu. nakon 18h su 2kn sat. a garaza moderna, koliko toliko sira parking mjesta i lijepo osvijetljeno i dobro prozraceno.
08.12.2016 | 11:43
Drlovric, pretpostavlja da se prije o tome radi da si ispoljio tipični balkanski cheepskate mentalitet. Ne dam 7 kn/h za parkiranje, to je skupo. Ali 40 kn za ćevape ili 120 za bifek nije.
Puno ljudi slušam kako kukaju da u Rijeci nema parkinga zato što (a) žele parkirati max 3 koraka od mjesta kamo idu i (b) žele da to košta max 2kn/h. Ima mjesta za parkiranje u centru koliko hoćeš (ljeti i više nego inače, jer većina turista u grad ne dolazi autom, nego aerodromskim transferom, katamaranima ili autobusima). A ljetos su već bili postavljeni i promjenjivi semafori s istaknutim brojem parkirnih mjesta za garaže od Rijekaplusa.
Imaš garaže i parkinge od Rijekaplusa:
Zagrad 2 (Nova Ciottina ul.)
Ciottina (Ciottina ul.)
Benčić (ul. V.C.Emina)
Podpinjol (Vukovarska ul, kod riječkog KBC)
Brajdica (Cindrićeva ul, ispod vijadukta na Piramidi)
Delta (tu je obično krcato)
Riva (isto tako)
Školjić (također)
Gomila (također )
Mala Delta (ta je teško uočljiva, priznajem)

i od onih Austrijanaca:
Zagrad (Nova Ciottina)
Stari grad (Ul. Žrtva fašizma)

Onda još ima onaj privatni komadić na Brajdi, kod doma Željezničara (Trpimirova ul.) i nešto mjesta na željezničkom kolodvoru (te u tom kvartu dosta uličnih mjesta, jer su blizu Benčić i Podpinjol).

Sve nabrojano je u dometu max 15-20 min hoda od gradske ure (ova parkirališta koja su uvijek krcata su u dometu od 5 min).

Što, ako usporedimo sa Splitom... zapravo uopće ne možemo usporediti sa Splitom.
08.12.2016 | 13:23
drlovric kaže:

Patkiraj se na naplatnim i neko će od nas doći po tebe.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 54 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, robee, Anonimci (481)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds