Activity tracker
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Activity tracker

06.01.2017 | 18:03
Jel mi može netko preporučiti neki activity tracker do cca 30$, nešto kao narukvica neka ili nešto. Puls, broj koraka, prijeđen put i slično da mi mjeri.. ako ima i GPS prednost al ne nužno ako vrši ovo ostalo i da je kompatibilan s iphoneom
06.01.2017 | 18:08
Do 30$?? Počinju od 100$, a ovi sa mogućnostima koje navodiš od 150$ na gore. Iskreno, dosta sam čitao o tome, i zaključak da je da su svi ti "activity trackeri" uglavnom neprecizni, uključujući i one najskuplje. Ok, onaj sa GPSom će barem dobro mjeriti udaljenost iako su i tu mobiteli uglavnom precizniji.
Najveći scam se pak onaj "sleep tracking" koji nema veze s pameću. Moj je savjet da preskočiš. Ako možeš napisati više o tome zašto ti treba, možda mogu dati i bolje savjete.
06.01.2017 | 18:28
Riba kaže:
Do 30$?? Počinju od 100$, a ovi sa mogućnostima koje navodiš od 150$ na gore. Iskreno, dosta sam čitao o tome, i zaključak da je da su svi ti "activity trackeri" uglavnom neprecizni, uključujući i one najskuplje. Ok, onaj sa GPSom će barem dobro mjeriti udaljenost iako su i tu mobiteli uglavnom precizniji.
Najveći scam se pak onaj "sleep tracking" koji nema veze s pameću. Moj je savjet da preskočiš. Ako možeš napisati više o tome zašto ti treba, možda mogu dati i bolje savjete.

Mislio sam nešto tipa xiami i to
Općenito ništa posebno sad da navodim jer nisam profesionalni sportaš ni ništa
06.01.2017 | 18:29
Za te novce (nekih 25$, točnije) se može dobiti Mi Band 1S, koji ima sve funkcije koje tražiš osim GPS-a. Nije najprecizniji ni najljepši, ali jeftin je, vodootporan i baterija traje tjednima. Ako želiš vidjeti otprilike koliko koraka dnevno napraviš i natjecati se sam sa sobom-best buy.
06.01.2017 | 18:34
ipetri68 kaže:
Za te novce (nekih 25$, točnije) se može dobiti Mi Band 1S, koji ima sve funkcije koje tražiš osim GPS-a. Nije najprecizniji ni najljepši, ali jeftin je, vodootporan i baterija traje tjednima. Ako želiš vidjeti otprilike koliko koraka dnevno napraviš i natjecati se sam sa sobom-best buy.

Tako nešto sam i mislio da naručim taj šta misliš?
06.01.2017 | 19:33
Ja sam ga koristio jedno vrijeme, onda sam prešao na Withings Activite Pop. Nisam imao nikakvih problema, samo pozitivna iskustva. Naravno, ne očekuj Apple Watch od Mi Banda, ipak je cijena 10x manja
07.01.2017 | 08:14
A neki koji radi s telefonom uparu?
07.01.2017 | 09:52
Predloži neki ako nije problem
07.01.2017 | 11:01
Ne koristim. Onaj od Nike-a nije dobar.
07.01.2017 | 12:03
Xiaomi Mi Band 2. Kupio sam nedavno 2, za sestru i za curu po jedan. Jako kvalitetni i puno razlicitih funkcija. Ima mjerenje otkucaja, koraka, spavanja. Obavjestava dolazeci sms i poziv, takoder vibrira kao alarm. To je po meni najisplativiji koji se nudi na trzistu i kosta tih 30$.
07.01.2017 | 12:48
stefanjos kaže:
Xiaomi Mi Band 2. Kupio sam nedavno 2, za sestru i za curu po jedan. Jako kvalitetni i puno razlicitih funkcija. Ima mjerenje otkucaja, koraka, spavanja. Obavjestava dolazeci sms i poziv, takoder vibrira kao alarm. To je po meni najisplativiji koji se nudi na trzistu i kosta tih 30$.

Ovaj od Nike mi je malo preskup ali mislim da bi ovaj mi band 2 mogao kupiti
Hvala svima
07.01.2017 | 13:51
od nikea je ionako bezveze.

jedini vrijedni fitness bandovi su po meni xiaomi mi 2 i apple watch.
07.01.2017 | 16:30
Niš to nije precizno.

Prošle godine sam uspoređivao svoja dva telefona koji su pokazivali skroz drukčije podatke za identično kretanje. Danas ste me podsjetili s ovim postom da bacim pogled ponovo, ovaj put telefon dobija podatke iz sata.

Ovo je prije godinu dana:

Ovo je danas. Naravno, opet su podaci u raskoraku.

.
07.01.2017 | 16:51
Naručen xiamomi 2 onaj
Ma to bar okvirno da mjeri
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 4 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, Gjuroo, jmirakul, Riba, robee, Anonimci (598)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO