23.02.2017 | 23:40
Pozdrav ekipa!
Evo jedne male recenzije spomenutog punjača poznate marke Anker.
Anker spada u MFi proizvod što bi značilo za one koje neznaju Made For iPhone, iPad, iPod.. Odobreni od strane Apple-a i zadovoljava njihov standard kvalitete.
Zbog potrebe za još jednim punjačem krenuo sam u potragu za istim i kako nisam pobornik onih kineskih po 0.99$ tražio sam nešto kvalitetnije a opet ne preskupo. Kod nas u dućanima Apple-ov original punjač i usb kabal košta oko 400 kn što mi je ipak bilo previše novca. Na sugestiju kompića (nagovor) uzeo sam i sebi spomenti punjač. Uvjeravao me u njegovu kvalitetu, sve zaštite koje posjeduje i ono što me najviše zaintrigiralo brzinu punjenja. Isto tako privuklo me i dva usb porta sto mi uvelike olakšava punjenje mojih uređaja..
Cijena je isto tako bila puno prihvatljivija od ove u našim dućanima. I punjač i kabal ispali su me oko 20 $.
Sad malo o punjaču.. veći je od onog apple-ovog ali nije glomazan. Dolazi sa preklopnim utikačima američkog tipa koji kad se preklope izgledaju super. Mala bijela kutijica. Mana je da se mora koristit eu adapter za struju (+10 kn).
Jedan od portova ima oznaku IQ što bi valjda trebalo predstavljati "pametno" i brzo punjenje.. pametno opisuju na nacin da sam prepozna vrstu uredaja i najbolji nacin punjenja. Tako nesto.
A brzina.. brzina punjenja iPhone-a 7 me fascinirala. Puni otprilike duplo brze nego onaj appleov punjač. Dosada nisam osjetio da se grije ni kada punim dva uredaja paralelno.. npr 2 iPhone-a. Vrlo prakticno i korisno.
Definitivno preporucam.
Izlazna snaga je 5V i 2.4 A po portu.
Anker kabal- dolazi u nekoliko boja i duzina. Od 0.3m, 0.9 m, 1.8 m, 3 m.
Vanjski omotac djeluje vrlo kvalitetno i garantiraju( navodno ) 5000 savijanja bez pucanja..
nekoliko slika sa weba i nekoliko mojih.
Pozdrav svima!