10.05.2017 | 09:32
5.6. je novi event, ja bi pričekao ako slučano najave novi ATV... Osobno ću ići na ATV prije nego na macmini samo za ovakav scenarij, ali to je samo zato jer ATV u Storeu ima Plex client aplikaciju koju stalno koristim.
Dakle jedino ako ATV bude HW privlačniji i malo više future proof u novom izdanju bi išao na njega, ali u svakom slučaju mislim da bi ti mac mini bio malo overkill za ovako nešto i da bi jefinije bilo ići ili na polovni ATV ili što si naveo, neki Android box.
Trenutno ja koristim app na samoj televiziji pa mi set top box ne treba, ali ako bude nudio feature zbog kojih će mi biti isplativije uzeti device nego mijenjati TV (na duge staze) onda ovo vidim kao opravdanje.
U svakom slučaju, čak i ako bi išao na ATV sada (pa čak i polovni) ja bi pričekao sada još manje od mjesec dana, jer ako se najvi novi ATV možda će i trenutna gen4 pasti po pitanju cijene.
Dodatno ovisi i o tome što bi točno gledao i koliko je to 'gladno' resursa itd... pa shodno tome možda i macmini nije za potpuno eliminirati iz ove priče.