12.07.2017 | 18:42
saint kaže:
@Hammer hmmm tablet,velik display,nema ga mat svi su glossy,malo auto,android,losi gps cipovi(mislim da vecina koristi sar III jos uvijek) ,grozno pregrijavanje
Ima ga mat, a i ako ga nema, napraviš ga sa folijom. Loši GPS chipovi su u lošim tabletima (jeftiniji Kinezi), no uzmi Samsung ili Apple i mislim da se baš i ne bi žalio. Pregrijavanje? U frendovom autu do Munchena i natrag nismo to zapazili ni jedne sekunde, tako da i opet mislim da je riječ o sporadičnim slučajevima loših uređaja. A to što je Android, mene ne smeta, dapače... imam multifunkcionalni uređaj, a ne samo navigaciju sa evtl. MP3 albumom i spremištem slika na CD-kartici... koji preko Wi-Fija kad dođem doma može ako treba svaki dan raditi update bez napuštanja vozila...
smayoo kaže:
Don't Panic je Mireo napustio. Novi sw se zove Genius Maps. Cijena je cca iste kao za DP, mape su lifetime update, sw je nešto bolji.
Nisam znao, no ionako mi je svejedno kako se proizvod baš zove, bitno je da je isti ili još i bolji od onog prije, koji je radio odlično. Znači, ne mijenja mi se ništa. Thanx za info.