28.09.2017 | 17:04
Nakon skoro 20 godina, slažu nam se kockice za promijeniti kuhinju. Imamo ideje, imamo financije, muči nas realizacija.
To jest, iako bi čovjek očekivao da su danas opcije bogatije nego devedesetih, ispada da nisu baš. Imamo dojam da te kuhinje jednostavno nema tko napraviti/sastaviti, a da se radi o pouzdanoj i savjesnoj* osobi (novac nam je tek na trećem ili četvrtom mjestu). Ili se varamo?
Ukratko, ako tko ima koristan savjet ili preporuku za pouzdanog i savjesnog* stolara koji bi nam sastavio novu kuhinju
u okolici Rijeke, unaprijed zahvalni!
Napomena: opcija da je sastavljamo sami - nije prihvatljiva.
I prije 20 godina, kad sam imao i volje, i energije, nisam imao vještine. A sada...
____ FUSNOTA
* "Pouzdana i savjesna" osoba je ona koja će dogovoreni posao odraditi u dogovorenom roku, dogovorenom kvalitetom, u dogovorenoj cijeni (±10-ak % tolerancije). Taman da radi najljepše kuhinje u Vaseljeni, ne zanima me stolar koji napravi nered u kući da bi zapišao teren pa se onda ne pojavi 5 dana, niti se javlja na telefon. Ne samo da me ne zanima, nego ne želim ni slučajno imati posla s takvim da ne postanem ubojica pod stare dane...