Pozdrav iz Londona
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Londona

05.04.2018 | 07:36
Kloba kaže:
Tako se i zove.
Blue screen of death. Mislio sam da su prevazišli to u Microsoftu.
Gadna sjećanja mi budi...

Znam da se tako zove uffff koji su to problemi bili.
Ne vjerujem da ce ikad prozori biti ovako efikasni i stabilni kao macOS, tako da je ovo normalna pojava u svijetu prozorasa.
05.04.2018 | 07:47
Onda oprosti na bespotrebnom pametovanju.
Pa da, ja kada se sjetim svojih problema, na SVAKOM PC-u, dođe mi muka...
05.04.2018 | 09:47
mmesko kaže:
Lijep ovaj blue screen
Steta, vec imam neke planove za danas prijepodne, slobodan sam jedino popodne
P.S. veterinar

Popodne smo u Wolverhamptonu vjerojatno. David Austin Roses. Jbg, treba nešto i za suprugu...
05.04.2018 | 09:48

05.04.2018 | 09:50
Evo i novog zadatka...

05.04.2018 | 10:00
smayoo kaže:

Birmingham, Bullring trgovački centar

Iskreno, kad sam vidio samo fotku, prije nego sam pročitao mjesto radnje, pomislio sam kako je ovo u nekom muzeju informatike i tehnologije. U biti mislim kako bi bilo fora imati blue screen of death pohranjen u muzeju.
No, očigledno blue screen misli da nije još spreman za muzej i kako je još uvijek suvremen
05.04.2018 | 10:12
Warwick castle, Smayoo.
Bar mislim da je.
05.04.2018 | 11:57
Kloba kaže:
Warwick castle, Smayoo.
Bar mislim da je.

Je, je.
Evo još par...
05.04.2018 | 12:00
05.04.2018 | 12:00
06.04.2018 | 13:31
A evo i današnjih "zadataka"...

Broj 1...

Broj 2...

I mala pomoć...
06.04.2018 | 14:31
Zastava Daenerys Targaryen!
EDIT:
Šala, naravno.
Zastava je Walesa.
E sada, nije da se u Walesu nalazi jedan dvorac.
A kako nije fora nabrajati dvorce s interneta, prepustit ću da netko iskusniji okuša sreću.
Ja ću probat grunut - onako bez veze, pa ide ide - nede nede.
Conwy castle?
06.04.2018 | 15:58
Kloba kaže:
Zastava Daenerys Targaryen!
EDIT:
Šala, naravno.
Zastava je Walesa.
E sada, nije da se u Walesu nalazi jedan dvorac.
A kako nije fora nabrajati dvorce s interneta, prepustit ću da netko iskusniji okuša sreću.
Ja ću probat grunut - onako bez veze, pa ide ide - nede nede.
Conwy castle?

Je. Conwy castle. A ono prvo?
06.04.2018 | 17:08
Moram priznati da sam morao ići proguglati tko je Daenerys Targaryen.
Evo još koja slika utvrde Conwy (čita se: Konui, baš čisto "u"):

I pogled na grad i ostatke zidina...
06.04.2018 | 18:39
Jbt, ne mogu vjerovati da sam pogodio.
Ono prvo mi se čini kao ribarsko selo. Ne znam, zaista.
Prosvjetli me!
EDIT:
Ovo što sada radim nije fer. Ukucao u tražilicu "fishing village near Conwy".
Izbacilo mi je ovu stranicu sa sedam GRADOVA u North Walesu koje vrijedi posjetiti. Pa sam ja napisao prva dva... , ali ja se kladim da je ili Abersoch ili Beaumaris.
EDIT 1:
A da ne znaš tko je Targaryenka, nema veze - ali zmaj me odmah asocirao na nju kao ljubitelja knjiga i serije. Trebao si pitati djecu, oni bi znali odgovor ziher.
06.04.2018 | 20:37
Grad je Llandudno. Navodno top obalna turistička destinacija u Walesu. Izbliza se vidi da je vrlo ušminkan i napucan hotelima iako ne znam zašto , ali nas je Jadran debelo razmazio.

Pitao sam sina zna li za to ime, veli da ne zna. Moram još probati pitati stariju kći.
06.04.2018 | 20:50
Ima taj grad na ovoj stranici, odmah nakon (logično) dvorca Conwy.
Ma, mislio sam možda ti djeca prate tu seriju, ili su pročitala knjige - ali ako su na tebe - to ih ne zanima.
EDIT:
A kada nam se vraćaš? Već si gotovo tjedan dana tamo, jebate. Još ćeš i za pravoslavni Uskrs biti u inozemstvu.
06.04.2018 | 22:01

Sutra navečer slijećemo u Klagenfurt...
07.04.2018 | 04:36
Onda je stiglo i vrijeme da proglasiš pobjednika kviza, Smayoo.
I iz kojeg se izloga može birati, te naravno - što je u ponudi?
07.04.2018 | 20:52
Zar sam negdje napisao da je "kviz" natjecateljskog karaktera?
Nagrada za svaki točan odgovor je, naravno - osjećaj zadovoljstva i osobnog postignuća. A pobjednik je svatko tko se bar malo zabavio čitajući ovaj thread!
08.04.2018 | 07:13
Ma šala! Pa spominjem izlog tri.
To su fore na one natjecateljske emisije kada voditelj pita: "Birajte iz izloga 1,2 ili 3! I, što se izabrali?"
Natjecatelj: "izabrao sam peglu, par zimskih rukavica za nadolazeće ljeto i bezkofeinsku kavu".
Nebitno.
08.04.2018 | 09:54
To je bilo "Kolo sreće"? Tamo negdje, prije 25 godina, zar ne?
08.04.2018 | 10:13
Da, da!
28.07.2018 | 18:45
Smayoo, nema vise blue screena...
IMG_20180728_140455.jpeg

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
28.07.2018 | 23:33
Jbg... Onako je bilo više fora...
Molim te, makni taj potpis iz Tapatalka. Hvala!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 54 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jmirakul, m@xym, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (350)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.28 Seconds

Provided by iJoomla SEO