04.04.2018 | 18:36
Dijete, letim od sredine mjeseca/kraj mjeseca idealno 23.04 jer mi je 21.04 jedan koncert u Palachu.
Da, evo da javim sto je bilo u aviokompaniji danas.
Znaci, kako sam preko Google Flightsa nasao jednu kombinaciju letova koji stoji 7800 kn, odlucio sam se na tu varijantu. Uz jeftinu cijenu tu je bio i kratka duljina putovanja, svega 25h tamo i 27h natrag. Bilo mi je malo "too good to be true" ali klikcem ja dalje i kaze molimo nazvati kompaniju turkish airlines za rezervaciju. Pa sam rekao ajde idem radije uzivo.
Kad bi danas dosao u ured, pokazao mu itinerar koji ciljam. Gospodine, upisao sam ove letove i izbacuje mi ovu cijenu. 6352!!! pa super, ma cek, eura???? Da, eura! (koji k****)
Razlog tome sto u aviokompaniji ne mogu uzimati ove povezujuce letove (malaysia i qantas, na sto sam sumnjao i sto mi je bilo prvotno pitanje). Kazem mu da mi da najbolju ponudu, 12500 kn plus trosarina usluge 60eura. Odustajem i šalje me dalje u putnu agenciju. Preporuca mi Kampus putovanja, odem, dodem do uprave, ajde sinko u Gajsku na prodaju... super, jos setnje. Ok, idemo dalje
Dodem do agencije, kazem sto zelim, molim da mi se povratno javi na mail, hvala!
Odem svojim putem (javljam roditeljima ovu situaciju) i cekam mail.
Inace, ostali letovi su bili oko 8800 do 9500 online. Agencija salje ponudu 9600kn...
Na kraju cu online kupiti preko expedie ili skyscannera.