Pozadinska slika novog ipada 2018
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozadinska slika novog ipada 2018

11.04.2018 | 01:13
Bok ekipa Spremam se kupiti iPad 2018 9,7". "Muči" me jedno stvarno glupo pitanje Dolazi ti taj ipad po defaultu s pozadinskom slikom s kojom se reklamira? Predivna mi je, želim ju i na ostalim uređajima i nigdje na netu ju ne mogu naći...

Ono zbog čega sam sumnjičav da je samo promocijska slika je to što ikone aplikacije prvi put vidim i nije realna slika... niti otključan, niti zaključan...

Sorry na glupom pitanju

ipad2018.jpg
11.04.2018 | 04:00
Neki mudrac je jednom rekao da nema glupih pitanja. Ne znam koji. Ali je.
Čuj, vjerujem da ćeš ju moći naći, ali ne kao screensaver, već kao pozadinsku sliku (možda, ovo je stvarno pucanj u prazno - pa ako pogodim, dobro sam pogodio) te aplikacije za slikanje. Eto.
Naravno, naparviš screenshot ekrana i imaš je na svim uređajima kao bacground.
11.04.2018 | 06:42
Nasao sam je za 15 sec, nije tesko.

Samo skini ovaj zip: https://mega.nz/#!R9lhgboR!9VWkMrGGGOL0W...xtcIkAbb-Zy9V7H5yv-E

Inace je ovo stock wall a ovo je stranica

http://www.droidviews.com/download-ipad-2018-stock-wallpapers/
11.04.2018 | 08:26
Ili ovako, kao je Saint napravio.
Saint, imam pitanje u vezi prvog linka - imam MEGA account i ne vodi me na nikakav ZIP file download, nego tranicu mog računa na kojoj piše (gore kod slike) emty cloud... tako nešto.
Znam šta to znači i ša traži od mene, ali zar ne mogu primiti ni ZIP file dok to ne učinim?
Koliko prostora je na FREE verziji MEGAe? 50 GB ako se ne varam?
11.04.2018 | 09:11
Otvori zadnji link koji sam postavio pa idi na download zip file,nece ti nista traziti(vjerovatno si se vec prije logovao na megu pa zato trazi) koliko se sjecam 50GB je free
11.04.2018 | 11:10
Napravit ću to. Ali pazi sada - meni zapravo govori da mi je Cloud prazan.
Pa mi nije jasno gdje bi se trebao nalaziti tvoj zipani ili odzipani file na prvom linku?
Evo slika:
Za ovu sam mislio da me traži da ispraznim cloud, a u biti je obavijest.
ScreenShot2018-04-11at12.08.07.png

Evo potvrda o tome:
ScreenShot2018-04-11at12.08.20.png

EDIT:
Eto, baš sam maločas detaljnije provjerio kada kliknem na tvoj prvi link gdje me točno odvede. Znači, na moj account jer sam ga ostavio otvorenim, pa s lijeve strane imam Cloud drive, shared files, messages, sve prazno. Ne znam gdje bi se tvoja slika trebala nalaziti?
EDIT 1:
Na drugom linku koji si priložio me uredno odvede na MEGA stranicu i da mi da downloadam zip file.
Ne razumijem.
Možda je caka što sam se u međuvremenu odlogirao...?
Uglavnom, ne zamaraj se s odgovorima, Saint. Totalno nebitno.
11.04.2018 | 12:15
Primjetio sam da taj Cloud Drive i ne radi baš u real timeu, barem meni. Na to sam se i "žalio" u vikalici i čim sam napisao onda mi se syncalo
11.04.2018 | 12:27
Ne znam Yonkis. Kao što vidiš iz priloženog, nisam baš neki korisnik MEGAe.
11.04.2018 | 20:44
@Kloba nemoj klikati na link nego copy-pasteaj sve ono u adresu, zbog nekog cudnog razloga forum mu je odsjeka link nakon #
11.04.2018 | 21:15
Evo, link popravljen...
12.04.2018 | 02:35
Hvala Songoku. I tebi Smayoo.
12.04.2018 | 15:18
Znaci, ekipa, zakon ste!! Hvala puno

Kompletno mi je promakla činjenica da iPad 2018 nema fully laminated ekran, a to mi je dealbreaker, upravo sam zato prodao stari Air. Uzet ću vjerojatno rabljeni Air 2 ili Pro 9.7, pa mi ovi linkovi znače još više jer vjerojatno neće biti preuploadani.

Ja sam proguglao sve kombinacije i nisam našao ni približne rezultate.

Hvala još jednom
12.04.2018 | 15:33
Drago mi je da su ti dečki bili od pomoći.
Između ostalog, ova stranica služi i za takve informacije.
I velika većina članova trudi se pridonjeti njenoj kvaliteti - upravo to nam je najveća snaga.
Ne dopuštamo da nas sitne političke, nacionalne i ine razlike posvađaju, već živimo po maksimi "live and let live", te dopuštamo da svatko ima svoj pogled na svijet oko sebe.
Učimo jedni od drugih o svemu, prihvaćamo da uvijek postoji netko tko je pametniji od nas samih - a što se Applea tiče, doista ne znam postoji li kvalitetnija stranica na ovim prostorima koja prati rad te tvrtke kroz njenu povijest.
Ako i postoji, nisam čuo za nju.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 32 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Beli, jmirakul, m@xym, ping, Riba, robee, tmedven, ZeljkoB, Anonimci (329)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO