Rent-a-car preko ljeta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Rent-a-car preko ljeta

• Dijete
  • Posjetitelj
01.05.2018 | 03:42
Treba mi auto od 5.7. do 20.8.
Karavan ili monovolumen... troje do cetvero odraslih plus beba...

U obzir dolazi rent-a-car, kupovina od poznanika, neke privatne rent šeme...

Ideje?

I da, stavit cu si naljepnicu na volan da vozim da desnoj strani... časna pionirska...
01.05.2018 | 04:16
Pa tu ti baš nisam preiskusan, kada sam radio u VL jednom sam prilikom dva tjedna vozio tada ganc novu Opel Astru. Auto kuća Budget. Čak sam im i ogrebao auto (vozio sam uskom jednosmjernom uličicom po Opatiji, mimoilazio automobil čiji vozač nije mogao vjerovati koji kreten je u suprotnom autu - i mimoilazeći čovjeka s prednošću očešao desnu stranu prednjeg branika o ogradu od benkovačkih ploča domicilnog stanovnika).
Uglavnom; fotoreporter i ja smo se nakon gruntanja šta i kako dalje parkirali kraj koktel bara Hemingway (tada popularnog, danas više ne znam da li i postoji) jer im je parkiralište uvijek bilo puno (da bi bio čist za auto kuću, znaš i sam, u slučaju nesreće pozvati policiju da napravi zapisnik i moraš puhati). Muriji smo rekli da nas je vjerojatno netko očešao izlazeći ili ulazeći s mjesta do nas. Kako ne cugam gotovo uopće, a ovo je bilo drugo jutro od nesreće koja se desila dan prije u podnevnim satima (čekali smo jutro s petka na subotu da se skupi što više automobila kako bi priča bila uvjerljivija) - sve je prošlo bez ikakvog problema.
I s policijom, i s rent-a-acarom.
Tako da - glas za Budget.
Naravno, za cijene ti ne znam ništa jer im je Odjel marketinga pucao reklamu na stranicu pa smo mi dobivali te aute i INAine kartice za benzin dobivali free.
U sklopu turističke patrole ljeta 2003. ili 2004., tu negdje.
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.05.2018 | 08:19
tino1 kaže:

ovo sam ja našao. Ali ima još puno više.

Hvala Tino1, nasao sam i ja gomilu takvih i svi drze cijenu kao i velike medjunarodne rent-a-car kompanije i ako bih placao punu cijenu, onda bih vjerojatno isao na velike igrace...

Za te novce mogu kupit i polovni karavan... a i ostati negdje u zabiti cekajuci vucnu sluzbu, jel?

Nego, za te novce sam ovdje ubo Subaru Legacy 2001 koji prede vec godinu i po....

Zato gledam i "halo Bing, kako brat" sheme ako ljudi privatno iznajmljuju auto koji im ne treba preko ljeta...

Ili ako ima neka normalna, citaj jeftinija ponuda....
Zato kopam i kopam i kopam..
01.05.2018 | 08:52
Dijete, u špici sezone - nemaš šanse...
Imamo kumove iz Australije koji uvijek dolaze kad je ljeto kod nas. Njihov uobičajeni princip je da na Jakuševcu kupe nešto polovno čim dođu i onda to ostave rođacima da prodaju nakon što se vrate pa poslije rješavaju novac.
Druga ti je opcija da nađeš kome ne treba auto preko ljeta, kao što si i sam rekao, ali onda moraš naći više njih i promijeniti auto 3-4x tokom tog perioda jer ovdje nitko nema godišnji odmor od mjesec i pol dana.
Nama dolaze prijatelji iz Švedske kojima isto treba auto, tako da naš nije raspoloživ uopće. Sorry.
01.05.2018 | 09:00
Evo ti informacija iz prve ruke, ja stalno koristim rent a car, što privatno, što poslovno. Osobno mi se ne isplati imati auto, kad sam većinu godine negdje na terenu, a kad sam doma, blizu mi je posao, 10 minuta s busom ili s biciklom kad je ljepo vrijeme. Privatno uzimam auto preko agencije www.rentalcars.com Znači to nije rent a car kuća, nego agencija koja radi s rent a car kućama. Napravio sam si acc na sajtu, dao podatke o kreditnoj kartici i jednostavno naručim auto kad mi treba, platim i dobijem vaučer s kojim podignem auto. Imaju aplikaciju za mobitele, pa samo pokažem vaučer s moba i dignem auto. Najlakši način, nigdje nemoraš ići, a čeka te vozilo, sve odradiš od doma.

Moraš imati na kreditnoj kartici ( ne primaju keš naše rent a car kuće ) love za depozit koji moraš ostaviti. Prije je depozit bio oko 1.500E, a sad je većina kuća to smanjila na cca 850E. Neznam sad kako će tebe tretirati, možda kao stranca, pa se pobrini da imaš love za traženi depozit, uostalom kad naručiš auto, onda ti na vaučeru piše koliki depozit moraš dati. Na tom sajtu imaju i neku potpunu zaštitu, ali to nisam nikad uzimao, jer mi je osiguirano sve osim guma i stakla, a kako se većinom vozim po auto-putu, to ne uzimam.

U zadnje vrijeme uzimam vozilo uvjek u fleet rent a car kući, jer kad me jednom imaju u evidenciji, onda dignem vozilo za par minuta. Evo ti neke cijene koje sam ja platio.
Audi Q3 za tri dana 445 kn, Golf za pet dana 390 kn, Peugeot 3008 za četiri dana 360 kn. Cijene su i više nego povoljne, sad zašto je tome tako u to ne ulazim niti ću se žaliti. Jedino sam platio puno više za Veliku Gospu kad sam uzao passata na četiri dana, tad sam platio 1.700 kn, a vozila je bilo jako malo u ponudi, jer po ljetu je valjda berba za rent a car kuće. Svaki taj najam uključuje neograničenu kilometražu. Možda je bed za tebe što dolaziš u jeku sezone, pa cijene neće biti tako povoljne. Pogledaj ponudu preko neta, jer ima još takvih kuća poput rentalscars.com
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.05.2018 | 09:02
Smayoo, upravo to.. spica sezone dakle cijene su kakve jesu... i zato mi se cini da radije uzmem od nekog ko ima vecu flotu nego od manjih igraca...

Poslao sam par upita hrvatskim "rent-a-car" firmama i jedan od odgovora je izmedju ostalog imao jasnu klauzulu da ga ne smijem koristit za Uber WTF?

Bit ce da ce stari dobit stari/novi karavan na koristenje na kraju ljeta...
01.05.2018 | 09:04
Dijete kaže:
Poslao sam par upita hrvatskim "rent-a-car" firmama i jedan od odgovora je izmedju ostalog imao jasnu klauzulu da ga ne smijem koristit za Uber

Zakon...

Bit ce da ce stari dobit stari/novi karavan na koristenje na kraju ljeta...

Mislim i ja da ti je tako najbolje i najkorisnije
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.05.2018 | 09:08
cariblanco kaže:
Evo ti informacija iz prve ruke

Hvala, to mi treba... iz prve ruke...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 16 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO