26.08.2018 | 16:01
Ovaj sam topic zamislio da postate samo pozitivne priče, koje ste negdje pročitali ili su vam se dogodile. U današnje vrijeme smo previše bombardirani s negativnim vijestima, jer u konačnici mass-mediji s njima najbolje prolaze, što je u neku ruku i razumljivo.
Meni je danas ovo osvježilo dan, priča o Dariju Šariću, našem internacionalcu u NBA i gesti njega i njegovih kolega.
sportske.jutarnji.hr/hotsport/kakav-kral...dario-saric/7760727/
Cijela obitelj Šarić su bili ili jesu sportaši. Otac Predrag je bio prvotimac Šibenke, a majka Veselinka je isto bila poznata sportašica, pa je i njihov Dario krenuo Njihovim stopama. Postoji dokumentarac o njima, koji je sad aktualan i koji pobire super kritike.
Da ne duljim, oni su najnormanija obitelj, kojoj slava i novci nisu lupili u glava, nego žive najnormalniji život s svojim sumještanima. Ocu Darija Šarića je ispod časti da mu sin kupi neki auto ( a leži na milionima, koje je fala Bogu, stekao ih je svojim trudom ) nego fura neku strau kramu. Dario kad dođe na godišnji, radi fizičke poslove i pomaže ocu, koji je auto-prevoznik.
Uglavnom sam jako puno informacija saznao o ovom vrsnom sportašu, za koje prije nisam znao i to me je fakat obradovalo.
Znači molio bi u ovom topicu samo takve pozitivne vijesti ili pozitivne stvari koje su se vama dogodile, nebitno gdje.