Preporuka restoran u Splitu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka restoran u Splitu

01.10.2018 | 09:31
Bog Momci,

zna li neko neki dobar Restoran u Splitu.
01.10.2018 | 09:51
Villa Spiza, objekt brze prehrane
Petra Kružića 3, Split
Vlasnica i chef: Ivana Gamulin
Mob.: 091/1521-249
Otvoreno od 9 do 24, nedjeljom zatvoreno
01.10.2018 | 10:37
Imaš nekoliko dobrih mjesta. Ovisi ideš li na poslovni ručak ili gablec. Za gablec mogu preporučiti Pimpinellu preko puta bolnice i malo niže Velo misto (put Kalafata). I jedno i drugo mjesto imaju dnevne ponude a najdraže su mi pašticada ili npr punjena paprika. Ako ti treba restoran mogu preporučiti Grašu iznad marine. Siguran sam kako ima još dobrih ili boljih mjesta ali ova mogu preporučiti.
01.10.2018 | 12:21
Poslovni ručak.
01.10.2018 | 17:46
www.movi.hr/en/index.html

Od srca preporučam. Mjesto nije snobbish, ako trebaš voditi neke bankare i slične likove, neće im se dopasti jer nema "Preserateur" stavki u meniju, a ni konobari nisu gay, što će reći da ceh ne može ni teoretski ispasti 1000 kn po glavi, što je eliminacijski kriterij za ufitiljene glumce iz bankarskog millieua.
Ali hrana je vrlo ukusna, što god odabrao (pašticada me je oduševila preko nekoliko puta, pašta mljac, pizza isto, steakovi super). Mjesto je po ugođaju i stilu dosta nalik "Oštariji na Fortice" na Kastvu, s tim što nema tako lijep pogled.

Ako trebaš nešto za bankare, to je vjerojatno Boban. U istom je kvartu, samo jednu ili dvije ulice uzbrdo prema Poljičkoj cesti. Mjesto ti je super. Englezi i Holandezi su redovito oduševljeni hranom, a oni su i inače navikli da ih konobari zajebavaju, ignoriraju, kinje i vrijeđaju pa im je to sve super.
01.10.2018 | 18:21
Odvedi ih na čevape!
01.10.2018 | 18:56
Sendvič u Popaya pa na krafne kod Mate.
Mada je ovo izvrsno, to je narodska klopa i uvijek je puno iako je riječ o pečenjari i pekari. Ali nema Splićana koji tamo nije jeo. Doduše, ne znam niti rade li više.
No, ovo ti radi i dobro je. Stvarno.
A malo bolje, a da nije hiper otmjeno kao nekad Šumica ti je konoba Artičok.
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.10.2018 | 19:42
Ja se pak pokusavam sjetit imena konobe koja me 2010. odusevila sa Pasticadom od tunjevine. Nisu je radili svaki dan cini mi se, a i kad su je radili nisu je radili dosta. Tako da sam svaki dan oko 11 ujutro dosao i nabacio "prednarudzbu" za dvije porcije...

U 10 dana sto sam bio u Splitu te jeseni, jeo sam kod njih 7 puta..

Moguce je da mjesto ne postoji vise, ali nalazilo se u gornjem desnom kvadrantu Dioklecijanove palace... i bila je rupa, al meni najbolja splitska rupa...
01.10.2018 | 20:02
Ako misliš na onu koja je imala terasu na Peristilu, ne postoji više. Tano sam pojeo prvu Pašticadu u Splitu, za doručak. Nisam ni znao šta je to. Ubio sam se za cijeli dan.
01.10.2018 | 20:06
O, brate... Za doručak...?
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.10.2018 | 20:32
nije imalo terasu. bilo je velicine Mimice u Draskovicevoj... mozda su imali 7 stolova unutra i dva mala stola vani...

provjerit cu druge godine, nece bit tesko nac ako je jos tamo..
01.10.2018 | 20:46
Nisam bio, ali supruga jako hvali ovo.
Navodno je sve super.
01.10.2018 | 21:02
smayoo kaže:
O, brate... Za doručak...?

Da. Kužiš kripla... zvučalo mi dobro, mislim si “daj da probam”...
Konobar me pogledao kada sam naručivao kao tipičnog purgerskog idiota i neznalicu. Valjda su tu sezonu stalno bacali fore ne moj račun. A jbg...
02.10.2018 | 06:27
zabac kaže:
Odvedi ih na čevape!

Ako znaš neku dobru čavabđinicu u Splitu, zašto ne.
02.10.2018 | 19:08
smayoo kaže:
www.movi.hr/en/index.html

Od srca preporučam. Mjesto nije snobbish, ako trebaš voditi neke bankare i slične likove, neće im se dopasti jer nema "Preserateur" stavki u meniju, a ni konobari nisu gay, što će reći da ceh ne može ni teoretski ispasti 1000 kn po glavi, što je eliminacijski kriterij za ufitiljene glumce iz bankarskog millieua.
Ali hrana je vrlo ukusna, što god odabrao (pašticada me je oduševila preko nekoliko puta, pašta mljac, pizza isto, steakovi super). Mjesto je po ugođaju i stilu dosta nalik "Oštariji na Fortice" na Kastvu, s tim što nema tako lijep pogled.

Ako trebaš nešto za bankare, to je vjerojatno Boban. U istom je kvartu, samo jednu ili dvije ulice uzbrdo prema Poljičkoj cesti. Mjesto ti je super. Englezi i Holandezi su redovito oduševljeni hranom, a oni su i inače navikli da ih konobari zajebavaju, ignoriraju, kinje i vrijeđaju pa im je to sve super.

Boban već ne radi o-ho-ho....

Uglavnom, ne znam ti 'price range', ali za poslovne ručkove preporučujem, ovim redosljedom:
1) Štorija, Riva (Ivan Pažanin)
2) Zora Bila, Bačvice
3) Zrno Soli, ACI Marina
4) Duje, Gripe pored košarkaške dvorane

Ove Pimpinele, Movije i ostale pizdarije zaboravi ako je poslovni ručak u pitanju. Hrana u Pimpinele je top, ali za marendu s prijateljima, a Movi je ipak nekoliko klasa ispod svega navedenog.
Imaš još super restorana tipa Artičok, Corto Maltese, Mazgoon i sl. ali to nije za poslovni ručak.
02.10.2018 | 19:08
tino1 kaže:
zabac kaže:
Odvedi ih na čevape!

Ako znaš neku dobru čavabđinicu u Splitu, zašto ne.

Kantun Paulina je i dalje br. 1
02.10.2018 | 19:09
temeljnik kaže:
Villa Spiza, objekt brze prehrane
Petra Kružića 3, Split
Vlasnica i chef: Ivana Gamulin
Mob.: 091/1521-249
Otvoreno od 9 do 24, nedjeljom zatvoreno

super za ić s ekipom, ali poslovni ručak?? pa pobogu nemaju ni stolove
02.10.2018 | 19:11
zoranowsky kaže:
Nisam bio, ali supruga jako hvali ovo.
Navodno je sve super.

Osobno volim tamo otici, ali ukoliko ne poznaješ 'repertoar' ocjena hrane može varirati od 4/10-9/10..... interijer je super...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 42 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO