04.06.2020 | 12:52
Moonlike kaže:
I ja imam nekoliko neugodnih iskustava sa HR postom, od izgubljenih paketa, do ostavljanja obavijesti o posiljci na za to nepredvidenim mjestima. Pa kada ih zovem za posiljku, odgovaraju "ostavili smo obavijest, nije se nitko javio pa smo posiljku poslali nazad", i tako...
Izgubljenih paketa nije bilo, prtljanja sa ceduljama jest, prije više od 10 godina. Nakon što sam se bezuspješno žalio kod šefice lokalnog poštanskog ureda, napisao sam pismenu pritužbu u Branimirovu u Zagreb. Idući tjedan su se kod mene doma pojavili inspektor iz ZG, lokalna šefica i poštar. Imali su kisela nadurena lica, ali problem se od tada više nije pojavio.
Za razliku od smaye, ja preferiram DHL. Ljudi posalju obavjest unaprijed da li mailom ili SMS-om datum i vrijeme dostave. Ako ti ne odgovara, odgovoris im sa svojim preferiranim datumom i vremenom, i tada ide dostava. Nikad problema sa njima.
Jesi li nekad preko DHL-a primio neku pošiljku izvan EU? Pa da su ti pokušali naplatiti svoje "usluge" (koje ne želiš, nisi ih tražio, ali oni ti ne žele isporučiti što je tvoje dok im ne platiš njihov racket)? Meni su osobno pokušali naplatiti 450 kn "usluga" (a usluge se svode na to da se carini dostavi kopija računa i izvadak od kreditne kartice), za isporuku paketa vrijednosti 30 USD.