11.06.2021 | 23:31
Bertone kaže:
Ti stalci su nekaj najružnije kaj si možeš staviti u sobu
... usput, kad bu slijedeći potres TV je zajedno sa PS5 na podu
Kupi normalni zidni nosač za TV i utiplaj ga sa osam (kažu da je četiri dosta, ali bolje je sa osam
) šarafa u zid i miran si
Stari zidovi. Ako ne pogodim ciglu, sranje...
Osim toga, treba mi se rotirati ekran jer malo ga gledam iz fotelje, malo iz kreveta.
Živim tu ekipa, mislite da mi ekran na zidu nije pao na pamet?
No, možda i mogu izvesti to, ali 55" na polovicu zida koju "gađa" kosi strop - izgleda li to lijepo?
Ne. Sve i da napravim to, ogroman pravokutnik kojeg sa gornje desne (ili lijeve, ovisno na koju ga stavim) strane napada kosi strop nije lijep prizor.
Druga dva zida ne dolaze u obzir - jedan je niža strana potkrovlja visine cca jednog metra, druga pregradni zid koji dijeli sobu od ostatka kata s ulaznim vratima na sredini.
Pričamo o sobi 4x4 m, tu negdje.
EDIT:
Postoji jedna verzija ali isto nisam siguran kako bi to izgledao. Stući žbuku na mjestu di bih ga stavio, napraviti novu (trebao bi to napraviti u cijeloj sobi, svjestan sam) i staviti TV na jedan od onih
držača pomoću kojih ga možeš okretati lijevo/desno/gore/dolje.
No, sve da to i napravim - opet taj TV "sječe" kosi zid s jedne strane.
Ne mogu nikako da ga...
Morat ću uzeti nešto na što TV može stati. Po mogućnosti s kotačima i policom u koju se može okomito staviti PS5.
Imao sam nešto slično.
Kupio sam to u onom Panasonic & Tehnics dućanu između Frankopanske i Trga bana Jelačića, sa crvenom tendom vani, ako ga se itko sjeća. Ne znam točno godninu, neke rane 2000-e su u pitanju. Vide se i oni 5.1 zvučnici, za koje sam dokupio periskop stalke.
U to doba me Mak još nije dobio na stranu argumenta.
Imao je i staklena vrata koja sam maknuo zbog žičanih controllera PS2.
A na njemu Samsung CRT od (ako se dobro sjećam) 24".