07.03.2025 | 13:40
dpasaric kaže:
tino1 kaže:
Europa ujedinjena kao nikad! Samo mali Gnom iz Mađarske se koprči. A i njemu će doći kraj.
Čini se da je Orban, za razliku od tebe, ipak igrao Starcraft, pa su mu stvari jasnije!
Gameplay koji ti podržavaš vodi u potpunu propast Europe jer bi nastavio financiranje rata koji je u startu bio izgubljen (kao što sam vam lijepo rekao, ali niste slušali). I to financiranje jedne non-EU i non-NATO zemlje, korumpirane do kraja. Sreća da je Trump stao na kraj kaosu prošlog postava i zavrnuo tu pipu, pa će mnogo toga stati kada nestane njihovih dolara.
A cijelu tu retardiranu šprehu prodaje WEF sa svojim pohlepnim interesima putem neizabrane, namještene, korumpirane i lažljive Von Der Leyen, koja radi u interesu tih elita, a ne naroda koji žive u EU. A isprika koji imaju je: "Moramo jer Putin želi obnovu SSSR-a, nikad većeg, i gazit će sve pred sobom!", a prije par dana je govorila iz one velike EU dvorane kako Ukrajina samo što nije dotukla Rusiju koja je pred ekonomskim kolapsom od naših sankcija dok "Rusi vade čipove iz veš mašina da bi uopće sklepali nešto za napad!"

Pa koliko moraš biti ovca za popušiti takvu propagandu?
No, stvar se sada svodi na jedno, a to je Trump genijalno rekao u facu Zelenskom:
"Ti više nemaš karata! Ne možeš mobilizirati vojsku i tu je kraj!"
A da vidimo sve ove hrabre rusofobe ovdje na forumu, neka dignu ruku oni koji bi išli boriti se u Ukrajnu?
Nula? Čak niti ovi najtvrdokorniji jaki su samo na riječima.
Ok, ako ste osobno kukavice (rekao bih nešto drugo), onda i recite vi, koji imate sinove, a ne kćeri, koliko vas bi poslalo sinove u Ukrajinu?
Moje mogu uzeti, ali samo preko mene mrtvoga. A vjerujem da tako razmišlja i većina Europljana.
A to vam je to, svodi vam se na tu kartu, a ona je poznata od samog početka - i to ne iz "ruske propagande", nego iz objavljenih analiza američke vojske - koje ovdje niste željeli čitati nego ste samo ponavljali MSM propagandu s nula kritičkog razmišljanja.
Na ovaj moj komentar možete odgovoriti samo brojkom! Brojkom koliko muškaraca iz vaše obitelji je spremo otići u Ukrajnu!
Sve drugo su isprazne filozofije.
Fakt je, da i Musk nije izabran! Fakt je da je on najelitniji iz te elite!
Fak je da moj sin sam izjavio da je spreman braniti i Europu u kojoj živi i to dobro, ako trebalo i ja bih. Jer to je naš dom i ne damo ga.
Fakt je, da svako ko je gledao njihove igrokaze i sve što se događa, shvatio da imperijalistički žele podijeliti Europu između sebe. To će, vjeruj mi biti malo teže.
Fakt je da taj bolesnik stavlja Europu u isti koš ko i Demokrate a oni su mu rak rana, jer su ga ujeli za sujetu (to je u ostalom i jedini socijalni osjećaj (ili kod njega bolje Instinkt) koji taj retard ima.
Fakt je da ni Trump a ni Musk nemaju 3 čiste u glavi.
Fakt je, da je on sjeo Zelenskog i nakalemio ga ko malo dijete. Sve je bilo unaprijed režirano. Ono govno od novinara je počelo incident a oni nastavili unaprijed dogovorenim dijalogom.
Fakt je, da je popušio jer gubi sve saveznike! Osim, normalno šefa svih elita i malog kurčatog gnoma iz Mađarske.
Fakt je, da će Amerika to osjetiti i to brzo. Već sad velike logističke kompanije izjavljuju da kontaktiraju nerado s USA jer ne znaju da li mu je Melanija dala, jer ako nije bit će sranja.
Epohalno jedinstvo na starom Kontinentu! A ti Brate razguli ili u Trumpa ili Putina, tamo ćeš imati više razumijevanja za tvoj jebeni star kraft ili kako se ta vrsta biljara zove.
A o propasti Europe? Ne sekiraj se, ni ti a ni ovi Luđaci kojim vjeruješ.