17.03.2005 | 15:50
Za sve one koji ovo nisu dobili mail-om:
Pismo Tehničkoj podršci:
Poštovana gospodo iz Tehničke Podrške,
Prošle godine učinila sam upgrade s programa "Dečko" 5.0 na "Muž" 1.0.
Nažalost, novi program vrlo loše radi. Nekompatibilan je s knjigovodstvenim softverom, pa je ograničio pristup aplikacijama "Garderoba" 12.2, "Cvijeće" 9.0 i "Nakit-24K" ver. 2.0, koje su savršeno funkcionirale pod "Dečkom" 5.0.
Uz to, "Muž" 1.0 je deinstalirao mnoge programe kao sto su "Večera s plesom" 7.5, "20 - dnevno Krstarenje" 2.3 i "Večera sa svijećama" 6.1, a onda je instalirao nove, nepoželjne programe kao sto su "Poker" 1.3, "Subotnji nogomet" 5.0, "Golf" 2.4 i "Nered svuda" 2004.
Također i program "Razgovor" 8.0 više ne funkcionira, a pokušaj njegovog pokretanja ruši
sistem.
Isto tako program "Muž" 1.0 Ni pod kojim uvjetima ne izvršava rutine "Promjenu Pelena" 14.1 ili "Spremanje stana" 2.6.
Pokušala sam problem riješiti patch-em "Zvocanje" 5.3, ali ovaj višenamjenski uslužni program ima ograničeno djelovanje.
Molim vas da mi pomognete.
Odgovor Službe tehničke podrške:
Ovo je čest problem na koji se korisnice žale i on nastaje uslijed zablude. Mnoge korisnice vrše upgrade sa "Dečka" 5.0 na "Muža" 1.0 ne znajući da je "Dečko" 5.0 paket za zabavu, dok je "Muž" 1.0 operativni sistem projektiran tako da izvršava što manji broj aplikacija.
Novi programi se mogu instalirati samo jednom godišnje, budući da "Muž" 1.0 ima vrlo ograničenu memoriju.
Zato razmislite o kupovini dodatnog softvera za poboljšanje performansi.
Preporučujem "Toplu Hranu" 3.0, "Sexy Rublje" 1.1 i, naročito, "Strpljenje" 10.1.
Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da "Muž" 1.0 razvije karakteristike kao što su "Popravci po Kući" 2.5, "Mazenje+69" XP i "Najbolji prijatelj" 7.6.
Savjetujemo da NI PO KOJU CIJENU ne instalirate program "Punica" 1.0 – ta aplikacija nije podržana i ubacit će "Muža" 1.0 u petlju, u kojoj će se izvršavati samo "Pecanje" 9.4 i "Lov" 5.2, sve dok konačno ne upadne u program "Pivo" 6.0, koji izaziva generiranje fajlova "Pivski Trbuh" 9.1 i "Hrkanja Professional", koji se vrlo teško brišu.