12.03.2012 | 17:31
Vojska ti je ovdje jako saren pojam. Ima jako puno zena, ima klosara, jadnika, nafuranih tipova i sl... Ima i pravih vojnika koje vidis samo u filmovima, bas gard i stav vojnicki imaju.
US Army je, u stvari, jedna firma velika, i svi zeljni zarade, avanture ili koji nemaju sta izgubiti u zivotu su se pridruzili vojsci. Drze ih kao malo vode na dlanu. Da vidis kako se jedan vojnik bunio u DFAC (kuhinja) zato sto nije bilo hladne Cole u frizideru. Nisu dovoljno rano valjda napunili frizidere. Toliko su razmazeni
A sjecam se da je moj tata otisao na ratiste sa 11 metaka, a ovaj se buni jer mu Coca-Cola nije dovoljna hladna
Uglavnom, svi su jako kulturni, nikoga ne diraju, jedemo u istim kuhinjama, stoje u redu zajedno samnom i tako.
Vecinom su svi techno osvijesteni, iPode ima svaki, tablete jedno 60-70%. Svi imaju dobre i skupe slusalice (bose, dr.dre, skull, jbl, etc)... Jako malo ih zna za nas dio svijeta. Znaju poneki o ratu nesto, ali geografski nemaju pojma gdje se to nalazi
Tesko je neku sliku generalnu stvoriti jer je moja baza veca od Splita. Jaaaaaaaako puno ljudi je ovdje, a i nema se vremena nesto za upoznavanje i druzenje.
Nisu oni ovdje radi para, vise radi neke casti, obiteljske tradicije, da se saberu malo u zivotu i sl. Ja, recimo, imam duplo vecu platu od obicnog vojnika US Army.
Vecina ih obicno i napusti vojsku i pocne ovako raditi za civilne tvrtke koje pruzaju razne usluge vojsci. Ja isto ne radim direktno za US Army.