28.04.2005 | 16:39
Ej ljudi danas sam konačno imal priliku vidjeti SonyEricsson P900,
jedan friend (pc-čovjek je dipl ing- pa je zatrovan ovim trulim platformama) mi je malo demonstriral, ma čini mi se da se mora nešto dogoditi s Palmovima, pa nemreju više ostat ovak u getu samozadovoljnosti, to je ko da imaš maca bez modema!!!
Pa ovi budu ih pregazili (ne znam [how yes no] postoji li i konkurencija SonyEricssonu, očito nisam bil baš zainteresiran za ovu temu, pa tako i totalno neinformiran), a ovaj stariji model (sad je već P910 in) SE je guba!
Ima telefon (mobitel ;-9 normalno), video (imal sam i cvikere s sobom), picture (slike možeš editirati, crtati i pisati po njima), audio, mp3, organizer, kompatibilan apsolutno s MOffice-om, Graffiti( ne znam da li se to tam tak zove, ali ono pisanje s prerverznom čačkalicom iliti naučih od Gorana, Stylus-om, internet, mail i sto onih ne kužim baš, GFŽFLJ, PMS, SMS... Malo euforične pošalice nikad na odmet!... uglavnom čini mi se sve što ti treba i što sam pod digitalni rokovnik i zamislil, pa i šire, npr, igrice, nikako da shvatim tko za njih ima vremena!
Kak dobro zgleda, e taj design ide uz Apple proizvode, i ima sve, i kompatibilan je što je najgore s pc i macom!!! Ima li tko to, jer mi friend veli da on nema nikakvih bugova, da mu super dela, ali da je čul da su P910 puni bugova!?!?!
Žal mi je ako ste, neki, mislili da ste se rešili ove organizer kobasice (vila marija je mala beba!), no svaki put kad netko nešto sazna nek osvješi zbivanja i informira nas, slobodno, na ovoj, meni očigledno, interesantnoj temi, a nadam se i još nekima!