18.06.2005 | 17:48
Sorry, čitam kad stignem, jer radim jedan Live, pa prvo mom prijatelju, iako s njim niti nisam kanio ući u diskusiju o grafičarima, što se vidi i iz nastavaka, mi smo se odmah razumjeli i sa smješkom čitali i pisali, pa tako i nastavljamo.
Ja znam samo da je cijeli svijet do prije 2-3 godine u glazbenoj domeni bio vezan uz Mac (nakon Atarija)! Svi važniji programi i glazbeni instrumenti bili su podržani isključivo Macinoshom, što znam iz profesionalnog iskustva, pc nije bio uopće tretiran kao konkurent u profesionalnoj glazbi!
A mislim da je tako bilo i u grafici, isn't it!
No, nisam ni rekao ni pomislio, da je loše što se zbiva u smislu da se vremena mjenjaju i da progres ne pita za mišljenje, kao ni još neki dan, u slučaju Intel, kad sam slušao potonule lađe nekih zatečenih emotivaca, no nije mi palo na pamet da nekoga zbog toga prozivam ili vrijeđam, pa mi smo ljudi, uz to ne poznajem neemotivnog macovca, takav je već davno switchofal!
Ali sigurno je da mi je bilo, subjktivno, žao gledati kako pc napreduje, a \"moj\" Macintosh gubi primat, pa sam to onako, Vanjuška, nostalgično rekao, nadam se da nisam ni Tebe ni Breeda nečim povrijedio, jer vidim da se pomalo razgovarate s i o ljudima koje i ne poznajete, pa makar djele neke stvari upravo i s Vama, ma znam... zeka... znam, okružen sam mladima, ljudi se u Vašim godinama često smatraju kriterijem!
Ispričavam se pak na nespretnostima koje sam sam u ovoj brzini mogao napisati, i rado bih temu nastavio s Vama na cugi (častim!) pa da se upoznavši me i sami uvjerite u benignost mojih pitanja ili zahtjeva na Jabučnjaku. Tako bismo i malo druge poštedjeli!
No da se vratimo na moje zadnje pitanje vezano uz temu, i da ostavimo misc. ili vulgaris za vikalicu, zamolio sam neke odgovore i upute, odgovori se očekuju, kao i pristojnost, bar od mene!!?!