18.06.2005 | 19:41
Svako malo me iznenadi kam je ovo sve otišlo i koliko se družite dok sam ja samo par windowa iznad, u svom svijetu!
E Riba, vidiš, svatko je neki tip individualac, često na svoju štetu, ili možda...ma na svoju stranu, ja baš hoću raditi sve i samo u Photoshopu, najme s njim se jedinim i želim družiti za sve u ili svemu s slikicama. Ne da mi se i nisam tak in u informatici da učim sto programa, a od iPhoto i ovakvih polu stvari sam se uvijek gnušao jer su ograničavajuće i samo za one koji vole biti vođeni i dirigirani, zato se gnušaš Microsofta?! A na photoshopu možeš sve, a neke stvari moraš prvo naučiti, naravno kako stigneš, ako imaš frendove pitaš, ako znaju znaju, ako ne...
Pa kaj ugrozavam nekog tako banalnim pitanjima? Pa to ko da me netko pita kako exportirani audio track ubaciti u mobitel kao alarm? Zar je potrebno protupitanje?
Ovu s \"Save for Web\" sam već naučil, i nakon nje sam postavio pitanje, koje je imalo dva odgovora, naravno bilo je postavljeno ljudima koji znaju taj sljučaj, nisam nikoga htio uvući u probleme ili da za mene mozga kako rješiti glupu želju čoravog dedeka da ima slikicu od unučića u boljoj rezoluciji nego što je gnoj od mobitela za 1 kunu u stanju uslikati, (slike su mu stvarno gnoj) a s druge strane imam Olupus 5 MP digitalni fotić i puno krasnih slikica! E sad onaj tko je znao ili tako nešto radio, a \"njemu\" sam postavio pitanje prvenstveno (puno vas ima isti sonyericsson t630 kao i ja), mogao mi je reći ili da se to 1) ne može, ili da se pod 2) može tako i tako.
Naravno moja razotkrivena podlost je otvorila i 3 soluciju, možda mi netko može iz indirektnog iskustva pomoći,
e tu mi je Vanjuška rekao da probam s, za mene španskim selima, oko \"SMYK i kanala ili sume\", pa sam zamolio na strpljenje... koje je naravno preraslo u neprimjerene oblike... i uvjeravanja oko svega osim onoga što sam očito preslobodnopitno ovdje iznio!
Onda sam čitao i ono što me se ne tiće... a malo samokritičnosti ne bi nikom škodilo, inače onaj tko ne vidi i ne čuje drugog ili njega podcjenjuje ili sebe precjenjuje!
Žao mi je za sve,
možda i nije loše da su me malo ovak blebetavog dečki zakočili. Čovjek ako se ne kontrolira može izaći izvan... to nije dobro za nikoga. Mora se dalje!!!
Svi smo živi i živi mi bili!
Pozdrav čitat ću vas i dalje!