03.06.2005 | 12:55
Nisam dobro postavio pitanje, da u tom formatu se gube slike, ali razmaci između poglavlja i prazni redovi ostaju!
EVO SLIKOVITIJE:
Udo Hurgens Dojenčeland
O navtašiman u našemen kraju...
Nekad ne tako davno, u Karpatskim jezerima podno Zvečeva, bio državni hotel, u kojem se rodio mladi Udek, od oca pipnjičara, slovijenca Muje, u hotelu Otel vuk lisicu.
Nakon samo nekoliko godjin kasnije, trijebo Udek zaridit paru, pa otvori sladomazoledarnu pored Otela.
Ni dva dana nisu prošla, od otvaranja, kad crče kafomat u Otelu i svi pohrliše na kafu u obližnju sladomazoledarnu!
Teško je izmišljati gluposti za nacrtati problem! No ipak sam posegnul za iluzijom vida....
E SAD JABUČNJACI; JA BIH JEDNIM POTEZOM HTEL:
Udo Hurgens Dojenčeland O navtašiman Nekad ne tako davno, u Karpatskim jezerima podno Zvečeva, bio državni hotel, u kojem se rodio mladi Udek, od oca pipnjičara, slovijenca Muje, u hotelu Otel vuk lisicu. Nakon samo nekoliko godjin kasnije, trijebo Udek zaridit paru, pa otvori sladomazoledarnu pored Otela. Ni dva dana nisu prošla, od otvaranja, kad crče kafomat u Otelu i svi pohrliše na kafu u obližnju sladomazoledarnu!
Čini mi se da je to nekad simpletext mogao. Sad?