Kompatibilan software mobitela
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kompatibilan software mobitela

• mmariom
  • Posjetitelj
05.01.2006 | 21:01
Zna li netko kako mogu provjeriti koji je software mobitela kompatibilan s Macom. Recimo, Nokia 8800 je, s njom dolazi i Nokia Collector a Motorola v3i nije, makar ima podršku za iTunes. Na njenom cd je samo software za PC.
06.01.2006 | 11:27
Samo tako da pitaš proizvođaća ili da pregledaš njihove strane - ako ima šta za mac-a ond skineš
06.01.2006 | 12:46
Kakav software te tocno zanima? Motorolu radi preko iSynca sigurno a moguce i 8800 ako ista ima MLSync.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 20:37
8800 mi radi preko Nokia Collector i to je ok, a Motorola ne radi nikako. Ne radi mi ni preko iSync. Kaze mi da iSync can not connect to this device. Govorim o Motoroli v3i, dakle ne v3 nego v3i. Trazim program preko kojega mogu prebacivati slike i melodije s mobitela na komp. Inace, za Nokiju ni ne treba program, jer sve ide preko bluetootha.
06.01.2006 | 20:47
Pomoc!
Imam iMac (450/G3), na koji, naravno ne mogu instalirati software svog novog mobilnog telefona SonyEricsson w800i, jer je isti radjen za PC, of course. Na SE stranicama nema rjesenja.
Help!
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 21:12
odi na versiontracker.com i upisi tamo mobile ili gsm, mislim da sam vidio software za SE.
06.01.2006 | 22:13
Instalirao neke stvari sa vtrackera...uzalud...ne sljaka...jedina reakcija na mobitelu nakon spajanja na comp = \"punjenje\"...
Hvala, u svakom slucaju...ako ima jos kakvih savjeta...
06.01.2006 | 22:35
\"Punjenje\"? Pretpostavljam da se spajas Bluetoothom a ne USB kabelom.
06.01.2006 | 22:36
V3 radi pa sam pretpostavljao da bi i V3i trebao raditi, mozda sam u krivu...nisu li razlike minorne?
06.01.2006 | 23:00
preko USBa
06.01.2006 | 23:07
Zaboravi USB, w800i radi sasvim fino preko Bluetootha naravno. Evo ti i jedna zanimljiva stranica:
mobile.feisar.com/
Dopuna: da bi w800 radio trebas imati iSync 2.1 dakle OS X 10.4 najmanje. I bluetooth sto mozda nemas jer vidim da imas G3 Mac, ali i to se da rijesiti kupovinom USB Bluetooth donglea za 100njak kuna.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:20
Pa razlika je u memoriskoj kartici, 1.3 mpx kameri, bojama oba ekrana i mp3 playeru...bar koliko sam ja skuzio, ne razumijem zasto ne radi... nije mi jesano.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:21
Uspio sam ju spojiti s usb kablom. Pojavi se ona ikona \"no name\" i tamo se sve može prebacivati. Nije bas bežično al ide....
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:23
ova stranica je odlicna za SE, znas li moza postoji li neka takva stranica za motorolu ili nokiu?
07.01.2006 | 01:34
Sto se V3i tice, vjerojatno je u pitanju neka banalnost poput dodavanja koda uredjaja koji se promijenio u neki konfiguracijski file...moralo bi biti negdje po netu. Sto se tice stranica na netu ne bih znao, na ovo sam slucajno naletio.
08.01.2006 | 00:48
...ovo stvarno postaje frustrirajuce...kupih usb bluetooth adapter...kako insatalirat software na cijem quick instalation guide-u pise: this product works with the following operating system: Windows XP, Me, 2000, 98 Second Edition...kupljeno u Apple-ovom shopu u maksimirskoj btw.
dodje mi da se prebacim na glupi pc
08.01.2006 | 00:57
uguraj ga za pocetak u USB port
Meni MSI radi
08.01.2006 | 01:18
yeaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!!!
r-a-a-a-a-a-d-i!!!!
tnx mr.riba i ostali!!!!!!
ovo je odsada moj houm pejdz!!!!

teeeeenkjuuuuuuuuuuuuu
08.01.2006 | 01:20
Za mac ti nisu potrebni driveri za bluetooth. That's way Mac OSX realy is plug & play.
08.01.2006 | 01:24
jesjesjes
mac rulzzz!!!
08.01.2006 | 02:03
I couldn't agree more...

Samo me ljuti šta microsoft kopira od apple-a. Pogledajte windows vista. Čista kopija exposé-a. I kopiraju aqua gui(pogledajte kako izgledaju folderi). Kopiraju widgeta koje oni zovu gadgeti. Dobro moje rješavanje sa frustracijama nije za ovaj topic. Damn you microsoft!!!!!!!!!!!!!!!!

Al windowsi nikad neće biti mac os, pc nikad neće biti macintosh,pc nikad neće biti plug & play, microsoft nikad neće biti apple.

Da nema apple-a mi dan danas možda nebi znali za usb,firewire i nikad nebi znali za uživanje u radu sa računalom, nikad ne bi mislili da kompjutor može biti ljep i nikad nebi živjeli u crashles wourldu.
Dadonino nemoj više nikad reći tu zabranjenu rećenicu: \"dodje mi da se prebacim na glupi pc \" . I rest my case.
08.01.2006 | 15:51
A philosopher once wrote: \"You need three things to have a good life; one, a meaningful relationship; two a decent job of work; and three, to make a difference.\" (\"The Office\"/Christmas Special)

mac&w800i make it!
08.01.2006 | 16:14
To make a difference you have to : Think different.
:-D
18.01.2006 | 12:54
Na macosxhints se u međuvremenu pojavilo rješenje za V3i preko USB kabela koje prenosim u cijelosti:
iSync does not officially support the Motorola V3i yet -- however, you can make it work. I've not been able to coax Bluetooth into working on my Vodaphone-modified version just yet, but it is certainly possible to get iSync going via USB.
First open /Applications -> iSync.app -> (Control-click and choose Show Package Contents) -> Contents -> Plugins -> ApplePhoneConduit.syncdevice -> Contents -> Plugins -> PhoneModelsSync.phoneplugin -> Contents -> Resources -> MetaClasses.plist and find the entry for the RAZR V3. Duplicate this section and modify all instances of V3 to read V3i (except in the icon name).
Now plug your phone into the USB cable, open iSync and select Add Device; you should see the RAZR V3i pop-up. Double-click to add, and you are sorted.
You may receive the message \"service cannot be started,\" especially if you've been playing with Bluetooth prior to testing the USB cable. If you restart the phone, this will go away.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 6 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

baka, drlovric, Ender, m@xym, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (423)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO