25.02.2006 | 20:28
da, da jesam. jedno vrijeme sam koristio printanje u pdf, ali nije bas naprakticnije rjesenje posto se tako ne spremaju i linkovi. export kao .rtf file (pri cemu se pamte linkovi), mi je to dosta neprakticno rjesnje (osobno meni). Mislim, znam da je sve stvar navike, ali ipak preferiram da imam orginalni web format.
firefox, sprema SVE (pri cemu slike, skripte i dr. sprema u posebni folder, kao kod IE na Windowsima), ali ipak sam se previse navikao na safari. znam da je firefox puno puta puno brzi i sigurniji u otvaranju vecine stranica od safari-ja, ali ja imam problema sa skrolom. cudan, bas cudan skrol ima firefox.
safari ima puno bolji skrol, ali opet ima problema sa otvaranjem nekih strana (problemi sa java scriptom, uglavnom), kao i opera uostalom. ali (koliko sam prije neki dan procitao) instaliranjem Safari Enhancer-a dobija se vrlo prakticno rjesenje da u takvim situacijama \"simuliramo\" neki drugi browser kroz sam safari... tako da mi je safari sve u svemu super rjesenje, osim ovog spremanja...
nadao sam se da je apple konacno sredio to spremanje u web arhivu sa navim safarijem i novim OS, ali izgleda da ne... zasto im je to problem napraviti?!