02.03.2006 | 20:09
Kopirao sam iTunes Library sa jedne paticije (nazovimo je A) na drugu (nazovimo je B ) i pri tome je doslo do dupliranja pjesama u playlisti iTunes.app.
Zatim sam obrisao tu staru iTunes Library na A particiji gdje vise nisam zelio da bude (naravno, u samom iTunesu sam promjenio referencu i \"ciljao\" na novu - B particiju, onu gdje sam zelio da sada tamo bude Library). Mislio sam da ce to automatski obrisati te stare filove i u playlisti iTunes.app, ali NIJE!
Sada je situacija u iTunesu: imam duplikate pjesama, a od tog para jedna od njih je nepostojeca (ima onaj krizic da iTunes.app ne moze naci tu pjesmu - sto je i normalno jer sam iTunes Library na particiji A izbrisao)
Ono sto hocu napraviti: nasao sam skriptu koja brise sve duplikate pjesama, ALI moj strah je da pri tome ta skripta ne obrise one koje su prave (koje su sada na particiji B ) i ne zadrzi one koje ne postoje (sada su samo imenom prisutne - prije su postojale na particiji A, a tu sam iTunes Library naknadno i obrisao)
Dakle, pitanje: Da li mozda postoji neko drugo rjesenje za brisanje duplikata, posto mi je playlista u totalnom kaosu?! da li mozda vi imate neku skriptu koja je provjerena i brise samo ono sto je smece?