Office 365 na Sierra? 10.12.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Office 365 na Sierra? 10.12.1

11.11.2016 | 12:41
Ima tko? Čitam na Microsoftovoj stranici da je Office 365 za MacOs 10.10
Ne mogu dobiti Microsoft na 0800300300 da ih pitam je li i za novije verzije.
Ima li tko ovo na svom Macu da potvrdi da sve štima? Na netu se ljudi žale nešto da im neće radit Office.
11.11.2016 | 18:32
Office, otkad postoji, dakle još malo pa 25 godina, nešto neće radit. Pa malo radi, pa malo opet ne. I tako...
11.11.2016 | 19:26
Ja koristim. Sve uredno radi.
PS koristim jer moram budući da mi studenti bez obzira na moje protivljenje šalju radove pisane u Wordu, a znaju slati wordove dokumente koje treba ispuniti i iz raznih državnih službi. Najviše volim kada dobijemi Word doc u kojem je nekakva tablica koju treba popuniti!
11.11.2016 | 20:39
Kad meni studenti pošalju dokument u Wordu, ja im ga vratim bez komentara. Primam samo PDF. Ponajtuplji među njima su pokušali dvaput pa naučili.
11.11.2016 | 21:05
Morat ću i ja tako.
16.11.2016 | 17:50
Od uvijek imam problema izmedu dokumenta u wordu i prijenosa tj. ispravnog otvaranja u Apple Pages.

Kada sa maila na Mac (Sierra 10.12.2) skinem wordov dokument i idem ga otvarati mi ga u Pages otvori na nacin da vidim samo prvu stranicu, nekad 1,5 stranice. Ostatka dokumenta jednostavno nema...

Mogu sto postaviti u Pages ili je to jednostavno tako, i trebam kupiti Office for Mac?

Do sada sam se "slepao" na nacin da sam imao PC kojeg je sada zamijenio novi Macbook, pa vise nemam izlaza...

Ako trebam kupiti Office for Mac molim jos za savjet sto kupiti jer mi treba na 3 uredaja ( 2x MBP i 1 X MB). Office 365 ili Office for Mac 2016 ??

Unaprijed hvala i sorry na OT.

Zabac
16.11.2016 | 18:20
Pages neće nikada dobro otvoriti imalo kompleksniji Word dokument. Najbolja alternativa i to besplatna je LibreOffice, pokušaj s njim.
16.11.2016 | 18:46
Da, najbolje LibreOffice, a ako baš hoćeš MS, onda Office 365, "family pack" u kojem imaš 5 licenci za kompove, koje prate za svaku mogučnost dodatne instalacije na tablet i mobitel.
svejedno je koji OS imaš.

10 eura mjesečno.

LP
Z
16.11.2016 | 19:05
Riba kaže:
Pages neće nikada dobro otvoriti imalo kompleksniji Word dokument. Najbolja alternativa i to besplatna je LibreOffice, pokušaj s njim.

Instalirao i probao i na prvu izgleda odlicno!

Jedino kada uredim dokument i odabarem lokaciju i format tj. da mi se pohrani na Mac-u u .docx formatu me LIbreOffice Vanilla upozori da je bolje da se dokument pohrani u extenziji .odt kako bi sve ostalo nepromijenjeno.

.odt??

Prihvatio sugestiju programa i pohranio u .odt

Onda sam taj dokument u .odt extenziji kao privitak u mailu poslao na PC i PC ga vidi kao Word unatoc .odt extenziji na kraju! Sve je super...

Sto koristite drugi? Ovaj i slicne besplatne programe ili ipak Office for Mac (Office 365)?

Meni rijetko treba ali kada zatreba zelim da je sve 100% funkcionalno..., sto kazu experti?

Hvala

Zabac
16.11.2016 | 19:13
zabac1 kaže:
Meni rijetko treba ali kada zatreba zelim da je sve 100% funkcionalno..., sto kazu experti?

Nisam ekspert već u istoj kategoriji koju si gore opisao.

Da koristim Office za posao i da mi je to kritičan alat koji svakodnevno koristim, platio bih za MS Office. Za povremeno korištenje LobreOffice mi se pokazao sasvim dobar.
16.11.2016 | 19:37
Interesantno. Od kad sam na Macu, negdje od 2007g. počeo sam koristiti NeoOffice i još ga koristim. Par puta sam imao problem zbog kompatibilnosti sa MS zbog dokumenta koji mi je netko poslao na mail. Sad već jako dugo nisam a i kad mi pošalju dokumant u nekom drugom formatu, tražim ih PDF. Ionako nisam poslovan korisnik.
16.11.2016 | 19:48
Velika Vam hvala!

Za sada cu ostati na LibreOffice...
16.11.2016 | 20:48
Ja imam pravo na korištenje MS Officea (kao predavač na veleučilištu) pa imam MS Office instaliran radi povremenih XLSM dokumenata koje dobivam ponekad i koje LibreOffice u pravilu ne uspijeva otvoriti. Uglavnom, svaki put kad pokrenem MS Office, sjetim se zašto ga mrzim.
LibreOffice. OpenOffice. To je besplatno. NeoOffice se nešto plaća, neveliku svotu, ali nije to razlog što sam od njega odustao. Svojevremeno sam koristio NeoOffice jer je bio native kodiran za Mac i u dosta slučajeva je radio bitno bolje od OpenOffice. Napustio sam ga jer su *JAKO* kaskali u praćenju aktualnih verzija OO-a i jednostavno mi je bilo previše dugo čekati da riješe neke meni vrlo mučne bugove.
17.11.2016 | 09:06
Meni se čini da su se popravili. Imaju dosta često apdejte i možeš provjeriti. Probao sam više puta i LO ali mi je NO bolji. Šteta da ga ne rade i za Linux.
17.11.2016 | 13:30
Imali su i onda česte updateove. Ali rješavali su samo probleme njihovog vlastitog koda, a ne probleme OO koda. Bug u OO kodu je prepušten OO-u, OO bi ga riješio, npr. za mjesec dana, a NO bi usvojio tu OO verziju tek godinu dana kasnije.
17.11.2016 | 14:53
Ja ga nisam secirao ili otvarao (niti neznam). Dok radi, samo hranim svinje i ništa ne diram.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 11 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO