Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?

01.12.2018 | 00:38
Poz,

prešao sam na iOS ima nekih mjesec dana, uzeo sam iPhone Xs Max i prezadovoljan sam!

Jedina mana mi je sto službeno ne mogu koristiti Apple Music u HR posto usluga/aplikacija nije dostupna kod nas.

Ovo sam riješio tako sto sam uzeo Revolut prepaid karticu i prebacio na UK app store posto se kartica može koristiti samo na UK app storeu.

Radije bih koristio US app store jer ionako ga trebam za mnoge stvari + je jeftiniji za Apple Music i mnoge druge stvari.

Postoji li način da se Apple Music aktivira na US, neka prepaid kartica ili nešto sto se može nabaviti za ovu svrhu?
01.12.2018 | 01:02
Možeš napraviti US iTunes account i kupiti online iTunes gift card (ja kupujem na carddelivery.com - posalju ti scan kartice mailom). Ja vec neko vrijeme koristim Music jer sam nabavio (dosta jeftino ) HomePod, koji je bez toga polovican proizvod.
01.12.2018 | 11:21
Ja sam mislio da svi koriste US store

Valjda se to podrazumijeva...
01.12.2018 | 12:58
Dosta toga nema, prorijedili su katalog i ubacili neke svoje izmišljene playliste. Sve se fokusira na najnovije instant izvođače, čast iznimkama, ali ova današnja glazba je potpuno neslušljiva. Dosta su slabi sa kvalitetnijim izvođačima, primjerice katalog U2 ili Eagles su sveli na svega desetak naslova, i to ono osnovno. Depeche Mode primjerice ima izdanih preko 50 live albuma, no oni od toga drže jedva par njih, i to onih najpoznatijih. Općenito, ni na jednom od tih glazbenih servisa se ne mogu naći neki raritetniji naslovi ili izvođači, a o bootleg snimkama nema ni riječi. Hvala lijepa!
01.12.2018 | 13:27
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.
01.12.2018 | 20:34
cariblanco kaže:
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.

Ja Deezer koristim i samo preporuke za njega
01.12.2018 | 22:18
Ja sam s Apple Music presao na Spotify, fkt super.
02.12.2018 | 10:51
Sto konkretno zamjerate Apple Music pa ste presli na druge platforme?

Nisam nesto puno istrazivao taj segment niti konkurenciju. Na trial sam na Apple Music.
02.12.2018 | 11:36
Na koji način uneseš gift card code kao način plačanja za us acc?
Imam otvoren us acc i kod aktiviranja pretplate apple music traži da unesem neku karticu ili paypal, ne nudi mi opciju gift carda..
Predpostavljam da naše kartice i nas paypal ne rade?
02.12.2018 | 11:43
Gift card ne unosiš kao sredstvo plaćanja, nego valjda kod plaćanja unosiš coupon code, zar ne?
02.12.2018 | 11:49
Sad sam malo gledao, gift card unosiš u Itunes--accaunt-redeem code, i tamo ga stavlja na aple id s kojim si prijavljen, u ovom slčaju us acc.
Predpostavljam da je to dovoljno da pokrenes free trial za apple music?
EDIT: Uspio sam unjet gift card i aktivirat Apple Music
02.12.2018 | 12:35
@drlovric

Pa nemam pojma, ja sam isprobao Spotify i legao mi je nekako bolje. U segmentu jazza i stvari koje u zadnje vrijeme dosta slusam, po meni nekako ima bolji izbor.
03.07.2019 | 11:49
Ljut ko Ri5, jel može step by step.. tnx
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 9 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO