Koji browser koristite?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji browser koristite?

06.12.2012 | 19:21
Safari također....
Koristio chrome jedno vrijem...
Odličan osim te spoznaje velikog brata
Operi sam dao šansu, no nije me oduševila
06.12.2012 | 19:27
Ako si Chrome jednom instalirao, onda ti je tako i tako svejedno. Možeš ga komotno i dalje koristiti, jer ti se Veliki brat ionako uselio zauvijek.
06.12.2012 | 19:40
BTW, Mileni, taj Iron koji tako zdušno preporučuješ isto ima "hidden agenda" kao i Chrome. Kad ga pokušaš pokrenuti iz ograničene okoline (korisnikov Applications folder umjesto sistemskog), sruši se. Kad ga pokreneš iz sistemskog Applications foldera, počne sijati razne komade sebe po drugim aplikacijama.

Razlika je u tome što Google ne skriva svoje namjere, a ovi se otvoreno reklamiraju da to ne rade!
06.12.2012 | 19:50
smayoo kaže:
BTW, Mileni, taj Iron koji tako zdušno preporučuješ isto ima "hidden agenda" kao i Chrome. Kad ga pokušaš pokrenuti iz ograničene okoline (korisnikov Applications folder umjesto sistemskog), sruši se. Kad ga pokreneš iz sistemskog Applications foldera, počne sijati razne komade sebe po drugim aplikacijama.

Razlika je u tome što Google ne skriva svoje namjere, a ovi se otvoreno reklamiraju da to ne rade!

Priznajem da mi nije u potpunosti jasno ovo o Applications folderu pa ću možda napisati glupost. Naime, pokrećem iz Downloads foldera i ništa se ne ruši. Uredno radi.
?
06.12.2012 | 19:50
mileni kaže:
tino, i tebi isti savjet. Ako ti se svidio Chrome, skini Iron. Ista stvar, samo bez dodatnih google dodataka. K tome cak i malo brzi u izvodjenju javascripta

Kako?
06.12.2012 | 20:11
smayoo kako, ne razumijem?
06.12.2012 | 20:27
DrAle kaže:
Priznajem da mi nije u potpunosti jasno ovo o Applications folderu pa ću možda napisati glupost. Naime, pokrećem iz Downloads foldera i ništa se ne ruši. Uredno radi.
?

Nije glupost, naprotiv. I zanimljivo je. To nisam bio probao. Kod mene se ruši. Možebitno zato što je to moja "specijalna virtualka"... Ali ostaje to da se kod pokretanja u /Applications folderu "rasađuje" naokolo po drugim aplikacijama. Kao virus.
  • mileni
  • Posjetitelj
06.12.2012 | 21:19
Hmm.. Kako se rasadjuje? Po cemu? Mozes objasniti postupak kojim si to provjerio?
Upravo sam Iron pokrenuo iz Downloads foldera, Desktopa, kao i externog HDD-a. Ne rusi se, dapace, radi uredno kako i spada. Kakve virtualke ti drzis covjece?

Za ovo prvo moje pitanje me zanima odgovor, jer me stvarno zanima sta to tocno Iron radi i po cemu se sve 'rasadjuje'
06.12.2012 | 21:38
Morao bi sad prekopati kako se točno zove taj tool. Kompajlirao sam ga iz sourcea za linux. Bilježi aktivnost filesystema i mreže uz naprednu mogućnost filtriranja (skidaš stvari poznatog uzroka, tako da ti izroni ono što ne očekuješ, odnosno što očekuješ, ali bi radije da to ne nađeš .

Bio sam dobio link od kolege koji se specijalistički bavi tim poslovima, negdje je među 100000 mailova, teško mi ga je naći.

EDIT:

Dakle, radi se o terminal toolu (nisam naglasio).

A sama virtualka je isto neka "čudnovata" (normalni Mac OS se ne da tek tako instalirati u virtualbox, treba nešto kemijati), tako da to što se meni ruši kad ga pokrenem iz ~/bilošto može imati veze i s tim.
  • mileni
  • Posjetitelj
06.12.2012 | 22:04
Postoji i source code od Irona, pa se sve lako provjeri. Lagano googlajuci nisam nasao nista od ovoga o cemu ti pricas, dapace, totalno suprotne price. No da cu pregledavati osobno source - no way, previse posla prakticki ni za sta. No tesko da se mogu reklamirati kao 'spy free' browser, ponudit source ekipi, i unatoc svemu tome ipak spijunirati. Iron je popularan, pa da postoji spy s*anja unutar istoga, vec bi iskocila na vidjelo. Samim time oprosti sto sam skeptican kad je u pitanju tvoje otkrice
06.12.2012 | 22:34
Ispričavam se zbog onako kategoričke izjave gore. Nemam nikakav pozitivan dokaz za to što sam ustvrdio, samo indicije. Vidio sam da se neposredno nakon pokretanja programa iz /Applications kreira stotine malih fajli po cijelom /Applications folderu. Što ti fajlovi rade - ne znam. To što sam vidio čak nije dokaz niti da oni imaju ikakve veze s tim softverom.

Ali ja ga neću koristiti.

BigMac, kad si instalirao Chrome, to nije bio app koji se samo odvuče u Applications i pokreće, nego je bio pkg i morao si utipkati password, zar ne?

A kako si ga deinstalirao? Odvukao si app u smeće, zar ne?
06.12.2012 | 22:59
smayoo da...
a ništa, ionako planiram reinstal sistema, ne zbog velikog brata, već zbog nekih drugih stvari. THX
07.12.2012 | 09:15
Koristim safari i operu skoro podjednako.Kod safaria je nekakav bug pa uvjek prvi put kad ga pokrenem i otvorim par tabova,sruši se sam od sebe a nakon toga radi normalno i sa 15 tabova?
10.12.2012 | 18:30
Koristim safari kad god mogu ali evo sad mi je cijeli os u kršu kako imam malo memorije pa testiram kako se chrome ponaša. najdraži mi je safari.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
14.12.2012 | 09:41
Ja sam do pred tjedan dana koristio isključivo Firefox. No, prije tjedan dana opet sam dao priliku Safariju i moram priznati da me je oduševio. Pratio sam stanje s memorijom i troši upola manje nego Firefox sa istim otvorenim stranicama i tabovima, te je osjetno brži.

Najviše me je oduševila podrška za multitouch geste, kao i činjenica da se mogu sa Maca prebaciti na npr. iPad i nastaviti surfati točno tamo di sam stao na Macu, a onda opet vratiti na Maca bez da moram išta posebnog napraviti da bih to ostvario.

Kako mi najvažniji dodaci (AdBlock, WOT i 1Password) na njemu rade bez problema nemam više razloga ne koristiti ga. Jedino što mi kod njega nedostaje su ikonice pored naziva spremljenih web stranica.
14.12.2012 | 10:42
A zašto je važno koji se preglednik koristi?
14.12.2012 | 11:06
Da imamo o čemu diskutirati.
14.12.2012 | 11:25
Chrome (Mac i iPhone).
14.12.2012 | 18:31
Ja ne kužim što vama fali na safariju? Osim toge, ni jedan mu nije ravan po touch gesturama. Sve ide fluidno. Probajte u Chromeu zumirati... Jednostavno, kad vidim kak drugi to jadno rade, zaboravim svu brzinu Chromea, ili extenzije Firefox-a...

Dakle, na MAC-u Safari, a na PC-ju (DA, imam ga još) - Chrome!
14.12.2012 | 19:47
Pa kad ti je Safari tako feš, što si ga ne staviš i na PC-u?
14.12.2012 | 22:50
Ja se zasad ne mičem od FF-a. Koristim ga još od v.3. Meni je sasvim OK, ima mana, ali nisu ni drugi bez njih.
14.12.2012 | 23:03
Dat ću i ja svoj odgovor.

Safari mi je ko neki brzi i lijepi sportski auto, ali neudoban i bez neke opreme. Znači zbilja mi brzo i dobro radi, interface je lijepi, nema nepotrebnih gumbića, linija, pixela itd., ali, fali mi dodatna oprema (dodatni featurei) koje na Operi ima ko u priči. Tek kad duže koristim Safari skužim kolko puno mi fale "sitnice" s Opere.

Opera bi bila neki luksuzniji auto sa full opremom, ali ipak malo tromiji i sporiji.
Znači ipak Opera 90% vremena.
14.12.2012 | 23:20
Slažem se s opremom, ali (ne znam, takav je moj osjećaj) - meni je Opera jednako brza (spora?) kao i Safari.

Ima li neki benchmark site za browsere pa da imamo neko objektivno mjerilo brzine?
  • mileni
  • Posjetitelj
15.12.2012 | 00:38
Vise je razlicitih benchmarksa za browsere, ali vecina se vodi onim javascript benchmarksima, a svi razlicito pokazuju
Opera i nije poznata po svojoj brzini, dapace. Ali je po stabilnosti i opremi, najopremljeniji browser out of the box. Nekima to dosta znaci, meni osobno apsolutno nista, jer danas sa extenzijama dobijes gotovo sve sto zelis.

Ako te bas zanima JS benchmark, provjeri ovo: www.webkit.org/perf/sunspider/sunspider.html
No da ponovim, gluparije su ti benchmarksi.

Ja osobno sam radi shugave retine presao na FF. Nema laga. Naime, FF17 ne podrzava retinu, pa mi sve ide jako brzo naspram drugim browserima
Vracam se na Iron cim se Apple sjeti srediti lagovito stanje kad je reina u pitanju
15.12.2012 | 08:02
smayoo kaže:
Pa kad ti je Safari tako feš, što si ga ne staviš i na PC-u?

Zato jer na PC-ju nemam tako veeeliki touchpad!
No, kad bi na Chromeu za OS X tako fluidno išlo zoom in and out, page fw, bw..., koristio bih njega i na OS X-u
31.12.2012 | 17:41
Mileni, evo zagrizao sam govno i stavio Iron te ga namjestio kao default browser i koristio zadnjih 2 tjedna. Na stranicama koje ja koristim apsolutno nikakve razlike u brzini ne primjećujem u odnosu na Operu (ni +, ni -). Baš nikakve. Naprotiv, kad otvaram prozor (aplikacija je aktivna, nije bila quitana, ali nije bilo nijednog prozora otvorenog) traje joj 5-6 sekundi dok pokaže panel s najčešće otvaranim stranicama, što je dovoljno sporo da se počnem čuditi što je sad.

Da je nešto puno lakši po pitanju potrošnje resursa, pa i nije baš. Je, nešto malo (kad zbrojiš sve procese koje pokrene - Iron Renderer, Chromium helper i ona dva-tri chromium-nešto koji se javljaju povremeno), ali razlika je nebitna. Možda ispada puno lakši kad se pootvara 30-40-50 tabova/prozora, ali za moj način korištenja to je nevažno, jer kod mene nikad nije otvoreno više od 7-8 tabova, i uvijek sve u istom prozoru. S druge strane, osakaćen je za neke stvari na koje sam navikao, a koje Opera jako dobro podržava.

Tako da - što se mene tiče - Iron = fail.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.01.2013 | 02:27
Nikako se ne bih slozio. Evo radi tog tvog posta prisilio sam samoga sebe na Operu punih tjedan dana. Iskljucivo Opera. I da ga hebes, lagovito i sporo. Poprilicno. Najsporiji browser od svih testiranih. Laga cak i na obicni cmd+tab.

Prije toga sam izbrisao prijasnju operu i sve njene fajlove, napravio clean install. Cisto radi onih problema sa znakovima i ucitavanjima slika o kojima sam ranije pricao. I pomoglo je.

No u vezi laga imaju dvije stvari. Prva je ova shugava retina. Sve na njoj po malo laga, no Opera je ipak prvak u tome. Evo laga mi cak dok ovo tipkam, mislim na sami txt. No ako instaliram 12.02 Operu (nema podrsku za retinu), onda nema laga.

Ali je opet jako spora. I pomislih opet da nije do mene. No nije, provjerio sam Opera forume, dosta ljudi se buni na sporost i lagovitost same opere. Od osx, linux pa sve do win korisnika. A velika vecina njih nema retinu ekran.

Primjer je samo ucitavanje webstranice. Istu renderira i ne prikazuje nista dok ne dovrsi cijeli proces. Pa samo jos dodaje na tom osjecaju sporosti. I to poprilicno. Probao sam sa dosta stvari, od hw i gpu akceleracije on/off, pa iskljucivanjem html5 canvasa i jos dosta gluparija. Nista nije pomoglo.

Sto se tice same brzine, Opera ne da se ne moze mjeriti sa Ironom, nego ne moze ni sa Firefoxom.

E to su negativne stvari. Jedine koje me smetaju. Mozda djeluje kao puno njih, ali sve se bazira iskljucivo na jednoj stvari - brzini. Da, jako bitna stavka, no nije jedina bitna stavka.

Sa pozitivne strane napokon sam nasao jako dobru zamjenu za FF prilikom istrazivanja za posao koji redovito provodim po netu (provjeravanje konkurencije, surfanje o raznim tehnologijama koje cu mozda koristiti u tekucem projektu, itd.).

Naime, tada imam otvorenih i po 40-50 tabova. Ostaju otvoreni dok sve ne istrazim. I onda to treba jako dobro organizirati i posloziti. E tu ni iron, ni chrome a posebice safari ne mogu nista pomoci. Dapace, beskorisni su.

FF ima odlican grouping tab add on koji stvarno savrseno radi svoj posao. Naime, napravim sebi grupe u koje ubacujem tabove. Da mi FF ne bi uzeo previse rama, nakon odredjenog broja otvorenih tabova isti resetiram. I onda trosi jako malo, iako su svi tabovi tu. Naime, nisu ucitani osim onog na kojem se trenutacno nalazim. Ali uz jedan klik ili shortcut prebacujem se u drugu grupu... Ukratko, taj princip sam do sada koristio i djelovao mi je odlicno. Sve do Opere

Iskreno, nisam imao pojma da Opera ima toliko lijepih opcija za organiziranje tabova. Ima vise nacina, a ja kombiniram dva. Ne znam kako bolje opisati nego preko primjera. Recimo da istrazujem/googlam u vezi 3 stvar, nazovimo ih A, B i C.

Otvaram u tom slucaju 3 prozora (ne taba). I svaki sluzi za svoju stvar. Sve sto je dalje potrebno je u panelsima omoguciti 'Windows' opciju i imam u sidebaru sve. Lako prebacujem izmedju istih, i sve je pregledno. Odlicno mi i to radilo.

No onda sam otkrio i tab stacking. Perfekcija. Slicno kao tabgrouping u firefoxu, no uz jednu veliku manu. Ne mogu stacku zadati ime po svojoj zelji. No to i nije nekakav problem. Pa sam otkrio i Tab Vault extenziju i kombiniram sa tab stackingom. Organizacija, preglednost, ma sve na mjestu. I tu mi ovo mijenja FF gotovo u cijelosti.

Osim po pitanju memorije. Naime, Opera uredno drzi sve tabove ucitanima, pa ipak trosi vise rama od FF-a. No preko toga cu preci na racun bolje organizacije. Onog trenutka kad vidim da sam pretjerao sa potrosnjom rama, stackove slazem u Tab Vault gdje takodjer imam organizirane grupe. Ovog puta poimenice. I tab vault ih cuva na isti nacin kao i FF. Dakle bez potrosnje rama. Milina. Ma ne milina, odusevljenje je nastupilo onog trenutka kad sam sve to lijepo i uredno poslozio. Imam osjecaj da sam sebi dosta ubrzao posao koji se uz samo programiranje pretezito sastoji od sutfanja.

E sad, bez tab vaulta ovo nikako ne bi funkcioniralo. Barem ne bez zivciranja. Jer ako preko veceri ostavim Operu sa 50ak tabova, obicno me ujutro doceka crash report. Ne stalno, ali dovoljno da iritra. No uz tab vault i taj problem je rijesen.

E sad, da napokon srede malo sami engine od opere i dotjeraju brzinu barem do pristojnog presao bih na operu u potpunosti. Ovako ce ista posluziti za posao, a Iron za klasicno surfanje/dangubljenje.

I da... Ne znam kakav si ti po pitanju extenzija, no jos jedna mana Opere. Ne podrzava xmarks extenziju. Ne dozvoljavaju iz opere. Dok svi drugi browseri imaju xmarks, pa mi je osjetno lakse bookmarkse organizirati preko xmarksa. No ajde, moram priznati, Opera je zasluzila da to i rucno napravim.

Malo sam se raspisao. Cak i pretjerano. A mogao bih jos. I to dosta. Ali za ove kasne sate i ovo je previse. Gibam u krpe
13.01.2013 | 03:37
Zaključujem da je stvar u drastično drugačijim navikama surfanja. Tab stacking koristim ponekad, vrlo rijetko, također kad nešto intenzivnije istražujem. Ali uglavnom mi ništa od toga ne treba jer, kako rekoh, u pravilu nemam više od 7-8 tabova. Više od 1 prozora imam jedino ako se drugi sam otvori (kad kliknem na neki link negdje). Nikad nikakav lag u Operi nisam osjetio. Siguran sam da prikazuje stranicu prije nego je učita do kraja (npr. pokušaj otvoriti temu "Molim dobrovoljce za test brine" u forumu Hardware, tu, na Jabučnjaku). Zašto je kod mene tako, a kod tebe obratno? Vjerojatno je stvar u stranicama koje ja posjećujem u odnosu na one koje ti posjećuješ.

Ono što ja najčešće posjećujem su razni web shopovi naših dobavljača, E-bay, schneider-electric.com, support.automation.siemens.com, još par tome sličnih stranica, jabučnjak, www.veleri.hr, maps.mireo.hr, wikipedia.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.01.2013 | 04:05
Nije do toga. Provjereno takodjer. Imas po forumu primjedbi u vezi renderiranja web stranica. Opcenito Opera se ponasa dosta sporije kad su u pitanju heavy css stranice. Meni svaku stranicu otvori tek nakon sto ju cijelu ucita. Do tad gledam u bijelu pozadinu.

Koju verziju Opere ti koristis? 12.10 kod mene (malo brza od 12.12 pa nisam isao na zadnji build).

Sto se tice lagova prilikom otvaranja tabova i sl. stvari, sa 11 verzijom sve leti. No onda nemam podrske za retinu, a kad imas rMBP razlika je ogromna (sve sto ne podrzava retinu je dosta mutno na rMBP, posebice txt na web stranicama), pa mi ne pada na pamet koristiti 11 verziju. Na zalost.

Citajuci forume ekipa je opcenito najzadovoljnija 10 verzijom, samo ne mogu shvatiti kako mogu koristiti prastaru verziju koja ne podrzava html5 (nisam provjeravao, no barem ne moze nikako podrzavati neke novije elemente). Meni beskorisna u tom slucaju, pa nisam isao desetku ni testirati.

Iskljucio sam dosta stvari koje mi kod opere uopce ne trebaju, a vidim da su napokon izbacili iz opere i bittorent klijent. Napokon malo bloatwarea maknuto.

No opcenito, previse sam se navikao na tabstacking + tabvault da bih se maknuo sa Opere. Samo da ovaj uzasni engine dorade i to je to sto se mene tice. Sad sam otvorio jutarnj.hr (uzas od stranice, ali odlicna za test) u Ironu, pa nakon Irona u Operi. Razlika je stvarno nebo i zemlja sto se brzine tice.

No organizacija tabova, kao i sami sidebar (koristim i u FF-u) presudjuje u korist Opere. Isplatilo se poigrati sa istom
13.01.2013 | 10:59
I dalje ne razumijem tu briju o brzini. U nečem mora biti stvar. Da li u retini, da li u OS-u, da li u verziji, da li u stranicama koje posjećujemo.

Kod mene ovo piše pod Opera-About: Opera/9.80 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6.8) Presto/2.12.388 Version/12.12

Ugl, probavao sam čak i to - stavio sam prozor do prozora i pustio da se učitava ista stranica (neka od onih koje sam spomenuo). To se učitava u +/- sekundu jednako brzo (jednom je brži Iron, drugi put Opera). Ako želiš, javim ti se kad sam idući put u ZG pa možemo sjesti negdje da se sam uvjeriš.

Ali lag kod Opere definitivno ne postoji. Ali postoji kod Irona, kako sam već napisao, svaki put kad se otvara prozor.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO