01.04.2013 | 01:55
još pitanjaca..
u windowsima sam naučio na tipku "delete" i tipku "end" ....e sad za delete je alternativa backspace a šta bi bilo za "end"?
Usputno da malo rezimiram nakon mjesec dana Macbook Air-a
1. općenito izgled, podešavanja, finder itd ---- prilično zadovoljan...snalazim se:)
2. photoshop --- najbrže se priviknuo jer je u biti jako slično ali mi je mrak radit s njim na macu-u
3. internet---najviše koristim chrome makar mi se safari pokazao bolji kod listanja lijevo-desno ali ostao vjeran chromeu zbog toga što je pametan i sve lijepo povukao s drugog kompa i posložio. S pregledavanjem interneta pomoču touchpada totalno oduševljen jer je fakat genijalno i jednostavnije (nemoram više prstom ciljat u desni rub da bi scrolao
) nego fino s dva prsta bilo gdje...mrak (jedino mi je tu trebalo malo privikavanje jer se stranica miče kao na touchpad ekranima...kako ideš prstom tako i ona a ne kontra kao na normalnom windows touchu).
4. osvijetljena tipkovnica za nočni rad...mrak (najviše i radim po noći) a što se tiće rasporeda tipki potrebno je malo privikavanja ali je sad sve super...i bolje od super jer je tipkovnica jako ugodna za rad. Zamijenio sam mijesta slovima Y i Z.
5. baterija drži super i to mi se sviđa a što je još bolje ako se isprazni jako se brzo napuni.
6. trenutno se nemogu sijetiti:)
U principu za sada jedino stavka 1. nije oduševljavajuća ali bit će valjda uskoro:))
Sljedeći korak je nabavka Timecapsule.
Preporučam svima Windoserima! (na što bi moj susjed koji je na winsima od 80'-tih rekao jeb_. te mac itd. itd. da ne psujem ovdje)