Mail iconizer da ti mail ne prikazuje slike i pdfove u attachu što ga jako uspori ako je puno toga i veliko. Sjajna stvar, s njom je originalni mail client UVJERLJIVO najbolja stvar za mailova koja postoji
pozdrav svima na forumu,pošto sam novi i prvi put se susrćem s macom molio bi ak nije problem napisat za kaj koj soft služi,inače oduševljen sam s macom al još ne kužim niš
Reci prvo sto trazis pa cemo lakse preporuciti...a uskoro cemo napraviti jedan lijepi pregled obaveznih alata na Jabucnjaku kako bi svi lako nasli rjesenje za svoj problem!
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM