20.03.2008 | 00:24
Pozdrav svima, od novajlije...za sada barem što se foruma tiče!
Već neko vrijeme tinja u meni želja da se prebacim na Macintosh i OS X. Razlozi su vam svima jasni, a napokon su jasni i meni.
Bavim se glazbenom produkcijom i potreban mi je jako jaki jak komp, a prenosiva opcija mi je potrebna za live nastupe i za vandomicilnu produkciju:woohoo: Doma imam quad core PC čime Mac-a mogu poštedjeti nepotrebna rada.
Nakon zbrajanja i oduzimanja...namjeravam kupiti najjači MacBook Pro koji postoji trenutno, pa kud puklo da puklo...!
S vremenom ću kupiti i Mac Pro i potpuno preći na Macintosh...Učinio bih ja to odmah da imam dovoljno vremena (čitaj: novaca).
Molio bih vas ako mi možete dati savjet gdje da ga kupim u Hrvatskoj ili ako je možda bolje, gdje vani...preko neta ili osobno...? BTW...živim u Rijeci tako da mi ni Italija nije daleko.
Po vašim postovima vidim da ste imali svakakvih problema sa kupnjom u HR i da su neki od vas Mac kupili preko neta. Zanimaju me i takva iskustva i kakav je odnos cijene (i usluge) Maca kupljenog kod nas i kupljenog preko neta.
Kupnja mi nije hitna...Ima li u skorijoj budućnosti (do 6 mj.) nekih razloga zbog kojih bih trebao odgoditi kupnju...npr. quad core procesori?
Hvala!