Bok,imam macbook i phillips lcd htio bi spojit mac na lcd koji ima VGA ulaz,kakav kabel mi treba i di ga mogu kupiit da to dvoje funkcionira,lcd bi koristio kao monitor za npr. obradu slika,tnx
VGA kabel? Ja sam kupio u Rijeci duzine 5 metara (sto je sigurno predugacko ako ti treba neka kvaliteta), ne sjecam se tocno cijene ali nije bio rpeskup. Pogledaj malo po trgovinama informaticke opreme.
Evo ga, 3 metra za 19 kuna:
Glede VGA kabela pravilo je ne dulji nego što ti je nužno i što deblji - to bolje. Treba izbjegavati one tanke jer se stvarno osjetno kvari slika. Ja doma imam 1,5 m, vanjskog promjera 9 mm. Mislim da je koštao nekih 30-ak kn.
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM