24.02.2012 | 10:28
cariblanco kaže:
Imam par pitanja
1.Kako da mountam fotić koji priključim...kad ga priključim otvori se iphoto i tamo di mi je foto imam na desnom kliku samo opciju unmount?
Negdje u prefs od iPhoto imaš kvačicu da se diže automatski kad uštekaš imaging device. Isključi je. Ali ako očekuješ da ćeš fotić vidjeti kao vanjski disk - možda ćeš se razočarati. Neke hoćeš, ali neke ne, nego ćeš za njih morati otvoriti Digital Imaging program
3.Ima li kakav program za pisanje na mac_u poput tekst dokumenta..imam office i mogu samo u wordu pisati,al je problem što word dokument nemogu širiti kao sve ostalo na kompu pa mi trebaju naočale?
Pretpostavljam da pričamo o QuickLooku? (Općenito, daj probaj biti malo jasniji kad pišeš pitanja)
Osim TextEdit, kojim možeš generirati RTF i TXT dokumente, možeš si DOC isprintati kao PDF pa ti isto radi full screen od quick looka.
4.Kad neki tekst kopiram i želim ga zaljepiti,uvjek mi se pojavi ona plava traka da se zaljepi iza zadnjeg teksta makar sam ostavio dosta mjesta di bi se to trebalo zaljepiti..moram priznati da me to dosta živcira:(
Ništa nisam shvatio. Daj screenshot jer očito imaš problema s verbalnim izražavanjem.
5....možda je bolje kako da izaberem programe dole na alatnoj traci?
Otvori ga jednom ručno i onda kad se ikona pojavi dolje u docku, desni klik pa Keep in Dock.
Jesi na to mislio?