18.10.2007 | 23:22
Pozdrav,
evo baš kad sam pomislio da je mojoj \"kalvariji\" s DVDima kraj (šala, šala), pojavila se još jedna \"situacija\":
Složio sam dva DVD-a u DVD Studio Pro i testirao ih u simulatoru. Sve je funkcioniralo besprijekorno i bio sam skroz zadovoljan. Sve skripte su funkcionirale odlično.
No... kad sam isti taj DVD sbildao i pokrenuo u DVD playeru (na Macu), kao i na linijskom DVDu - nešto nije funkcioniralo kako treba:
imam root meni u kojem odabirem jezik, kad se to jednom odabere napravio sam pre-script i script koji mi onemogućuju povratak na taj meni.
Iz njega se ide u meni na kojemu biram play all i selection.
Play all pušta Track 1 u kome je materijal podijeljen chapterima.
Selection otvara stranicu (novi meni) na kojoj je tekst i screenshot vezan za prvi chapter i gumbi: play, next, previous i main menu.
Play pušta Story u kome je prvi chapter Track1 i nakon što se Story izvrti trebali bi se vratiti na posljednji aktivni meni, ali sljedeći (next) gumb (napravio skriptu i ona radi odlično u simulatoru!).
Tu je problem - to radi super u simulatoru, ali kad to isto pokrenem na DVD playeru - vrati me na meni PLAY ALL i SELECTION.
Ako je potrebno mogu poslati skripte koje sam radio pa da vidite u čemu je stvar, jer više pojma nemam što sam krivo mogao napraviti. Isto tako mogu reći sve Connections-e koje sam napravio.. bilo koji potreban podatak.
Nadam se da mi netko može pomoći.
Hvala unaprijed!