18.10.2008 | 03:04
Pozdrav,
ovako nešto mi se do sad nije dogodilo, a jako mi je hitno (rok za festival je praktično završio) to riješiti!
Smontirao sam filmić od nekakvih 15ak minuta i na timeline je sve odlično. Sve što je trebalo napraviti je export. I onda su nastupili epski problemi:
1. Sve je izrenderirano, isključen je Unlimited RT, ima oko 5 GB slobodno na HDD gdje je FCS, no kod "Print to Video" svaki put napravi drop
2. Neki zvukovi se čuju odlično kad puštam film s timeline, no kad napravim export na miniDV - ne čujem ih. Da stvar bude bolja: nisu u pitanju SVI zvukovi, već samo neki, a prilikom "Print to Video" imao sam kontrolu slike i zvuka na TV preko A/V izlaza miniDV kamere (snimalo se preko FireWire)
3. OK, 'ajd onda neću na miniDV, napravit ću DVD. I tako ja napravim DVD (najobličniji mogući - samo film) i pustim ga na Mac-u (DVD player u Leopardu) i sve se čuje odlično i slika je odlična. Zatim taj isti DVD pustim na linijskom DVD recorderu (Sony) i OPET NE ČUJEM ISTE ZVUKOVE S KOJIMA SAM IMAO PROBLEM!
Ima li itko bilo kakvu ideju?! Mislim.. ovo je kao da sam uklet..
Dopuna: sad sam opet pregledao miniDV (koju ne mogu dobiti bez dropanja
) i kad gledam samo na kameri - ne čujem te famozne zvukove, ali kad gledam preko A/V kabla na TV - čujem ih na oba kanala na TV! Apsolutno ništa ne kužim...