64 bitno!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

64 bitno!

24.01.2010 | 02:21
zeljavk je napisao:
[quote]
... Šta biti direktan znači nabijat određene ljude (valjda imate i na šta), /quote]

Opet to MI....znaci nas vecina....

ipak si ti iznad svega toga, pa svisoka to prometras i razmiljas na glas..
Tema zaključana.
24.01.2010 | 02:55
Da Vanjuška dobra pretpostavka! Ako već imam posla sa pederima onda više volim da mi ga popuše nego da mene guze! Pa budi slobodan i dalje širom otvarat usta na svaki moj post jer drugačije, a kamoli bolje, ni neznaš. Jadniče jadni nauči razliku između č i ć kako bi ovo naše društvo, koje smatraš zatrovanim od strane mene i meni sličnih, bar bilo pismeno konju jedan! Hoćeš malo prepotencije? Ne ti nego svi vi pederi? Ajmo se malo preseravat kad smo već počeli mjerit kurac ovako javno jedan drugom! Šta vi zapravo radite na tim vašim usranim macovima??? Kladim se da vas je pola na nekakvim hekintošima u nadi da ćete jedan dan pokazati lice na nekakvom iPartyu hrpi preseratora sa viješću kako ste uzeli novi 27'! Vaaauuuuu! Nabijem vas što otvorenije mogu na kurac,pogotovo tebe Breed! Šta si se usro da će neko pokupit titulu većeg seronje od tebe na jabučnjaku?? Naviko bit bezobrazan? Gdje je ta mac kultura o kojoj se vodi toliko polemika? Solite pamet svima kako trebaju odjebat win i uzeti mac a smeta vam svaki tatin sin koji je dobio iPhone??? Šta on nije vrijedan jabučice na poleđini? Pišete kako vam je bad kad vam na poleđini laptopa svijetli jabuka jer su svi oko vas seljačine i gledaju vas sa predrasudama??? koji ste vi idioti majku ti jebem pa to nisam vidio!!! Čovjek se tako osjeća jedino ako se smatra drugačijim od drugih, a to je upravo to! Imam MAC! PA??? Imam i ja jebo vas on! 8-core macpro!!! I NIJE do jaja! Sranje je! Ko i PC! Malo manja sreća u nesreći!!! Neznam za vas ali meni 17 satni video nije zajebancija već realnost Mačak znaš? I ti vaši komentari glupavi..'oprosti koliko je sati? - lol..da si malo pratio vidio bi da smo to već raspravili na jednom topicu glupane, budalo, majmune i pederu koji se vjerojatno alkoholiziraš! btw. dobrodošao u mac svijet '! Ako mac user znači biti kretenčina na entu, društveno operirani idiot kojem jedina priznanja stižu u obliku postova na jabučnjaku ili odraza u ogledalu onda ću ja biti jedan od onih alkoholiziranih, glupavih pedera koji vas sa žaljenjem gledaju dok uživate u vlastitoj glorifikaciji na temelju ničega..
Riba nemam ništa protiv da me makneš..
Vanjuška (btw. nick Vanjuška? usne na fotki? donesi još kopiju domovnice i učlanjen si u iskorak bez beda!) imaš google translater ako ti koja riječ nije bila jasna..ili se riječ piše sa ć? šta misliš? Fa-Q
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:10
joj da ne osvrnuh se na epitet kojim me ovaj fetus za kompjuterom okitio..umišljena seljačina! eto vidiš..i sad bi ja trebao ostati gospodin čovjek i ne izreagirati na ovo..ja nisam umišljen nego samosvjestan fićfiriću nedojebani jer sam za tebe proživio, vidio, popio i kresnio! A seljačina možda i jesam jer za razliku od tebe znam, zasukat rukave i radit (barem je to moja definicija seljaka ili si ti mislio nešto drugo?). Odi baci drkicu na ratove zvijezda..nezahvalni trol..hahahahahahah kreten!
@Win7-eto vidiš ti kako je meni hehehehehehe
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:12
@miomika-ne lupetaj
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:19
u gle pala mi karma na -5 :O OMG! Kako ću spavati noćas kad znam da Vi imate loše mišljenje o meni!? KAKOOO???
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:38
Jesam li ja tebe direktno igdje nazvao pogrdnim imenom? Čitajući ovo gore pitam se zbog čega si uopće dolazio išta pitati, kada ti je mišljenje o "mac userima" već formirano, a ne sramiš se generalizacijom vrijeđati ljude koji se ne smatraju takvima. Svakog čuda na tom svijetu... a onda se nađeš uvrijeđen kada se istom generalizacijom netko dodirne tebe.

(i BTW translatOR)
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:46
NE JEBOTE! Čitaj postove!!! Mišljenje o VEĆINI mac usera sam stekao upravo ovdje tj. nisam s istim došao jer ne pušim predrasude! Unaprijed sam se ispričao onim normalnim ljudima koji koriste mac računalo,a nisu u procesu postali ufurane govnarčine! Ako si se ti svrstao u tu kategoriju koja vrijeđa to prebacuj sebi ne meni! Mene nije uvrijedila tvoja vizija prosvjetara (copy/paste) jer se u njoj nisam pronašao ali sam shvatio poantu poruke upućene konkretno meni iako dobro upakirane!
Tema zaključana.
24.01.2010 | 03:55
tanslater je bio tipfeler!
Tema zaključana.
24.01.2010 | 04:11
zeljavk je napisao:
NE JEBOTE! Čitaj postove!!! Mišljenje o VEĆINI mac usera sam stekao upravo ovdje tj. nisam s istim došao jer ne pušim predrasude! Unaprijed sam se ispričao onim normalnim ljudima koji koriste mac računalo,a nisu u procesu postali ufurane govnarčine! Ako si se ti svrstao u tu kategoriju koja vrijeđa to prebacuj sebi ne meni! Mene nije uvrijedila tvoja vizija prosvjetara (copy/paste) jer se u njoj nisam pronašao ali sam shvatio poantu poruke upućene konkretno meni iako dobro upakirane!

Koja je poruka išla konkretno tebi? Želiš reći da si se pronašao u budalama? Ja sam naprosto napisao što ne volim.

"Breed ne kužim šta zapravo hoćeš? Gdje sti ti za početak ovdje vidio primjer uravnilovke? Btw, jako dobro koristiš metodu 'da ti ne uđe' koju tako prezireš. Šta biti direktan znači nabijat određene ljude (valjda imate i na šta), nazivati ljude majmunima, budalama i alkoholičarima? Meni to znači biti idiot koji je pogubio živce ali ako bi se vi vrijeđali gospodo na ''način da vam uđe'' rado ću vam jaja na bradu prislonit! "

Uravnilovka se odnosila na Ribin stav. I tu si se pronašao ?
Tema zaključana.
  • Law
  • Korisnik
  • 6
24.01.2010 | 11:04
I netko reče da 64 bita nije bitno...uff.. u što se ovo pretvorilo
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 8 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO