VLC player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VLC player

13.03.2005 | 14:19
Nedavno sam na preporuku mnogih korisnika i savjeta sa gotovo svih Mac foruma instalirao VLC player. No, na neka pitanja u koristenju VLC ne mogu naci odgovore. Dakle: Moze li se i kako VLC koristiti za gledanje streaming video fileova? Primjerice, mov. ili avi. mogu gledati poslije downloada u VLC. Ali ako su te ekstenzije u streamu onda ih otvara samo Quicktime...
Drugo, svi tvrde, pa i na ovom forumu da se windows media fileovi mogu gledati umjesto Windows media playerom - VLCom i to bolje...Meni se u pokusaju da otvorim bilo koji wmv. file pojavljuje poruka kako otprilike VLC ne podrzava wmw3...
Zanima me kako vi gledate windows media fileove na VLC?
Hvala na vremenu i trudu...
13.03.2005 | 17:47
ma koji vlc,moja iskustva s njim su totalno losa,nakon sto bi nekoliko puta stisnuo forvard,player bi pucao..... mislim da si izabrao najgori player.... nabavi m-player,taj sve guta,pa real one koji je odlican za muziku..mac po defaultu otvara quick time na netu..ja bas sve fileove gledam u m-playeru....
14.03.2005 | 00:16
M-Player i VLC su dosta slicni i otprilike podjednakih mogucnosti, iako i za zadnjih par mjeseci koristim uglavnom MPlayer. Sto se tice vmw3 filova, njih ce ti za sada playati iskljucivo zadnja verzija Microsoft Media Playera i to lose.
14.03.2005 | 03:03
VLC predivno radi s daljinskim upravljačem na svakom BT mobitelu. Vrlo cool .
WMP na Macu je smeće, ali za neke od najnovjih MS formata je jedini izbor. Ja ih jednostavno izbjegavam.
16.01.2007 | 23:24
zanima me koji subtitles text encoding koristiti da izbacuje u titlovima hrvatska slova? ideje? za ć imam ae i take gluposti, moze prijedlog bilokakav kako to rijesiti, dal promjenom plejera ili rjesenje za vlc, rjesenje za vlc bi mi najbolje odgovaralo, ak ne opet dobro, sam da to rijesim, hvala
17.01.2007 | 00:18
CP1250
  • User
  • Posjetitelj
17.01.2007 | 01:31
Jel postoji MPlayer za Intel Macove? Meni se cini da je stao s razvojem s obzirom da je zadnja verzija na njihovom sajtu iz 2005.

VLC je zakon samo sta mi ponekad (doduse rijetko al ipak da) zna zablokirat kad reproducira neke fajlove...
01.03.2007 | 21:03
Ma na koji nacin vidjeti HR slova u MPlayeru??? Nikako da uspijem....

podesio sam na CP1250 , ali opet nista.... Koji font koristiti?????? samo su neki za koje nikada nisam cuo....
02.03.2007 | 02:28
meni radi bez problema sa CP1250, font nisam dirao al mogu pogledat koji je ak te zanima bas
02.03.2007 | 04:11
ajde pliz ako nije tesko

inace koristim najnoviji mplayer onaj od 17mb
02.03.2007 | 07:43
ej al koristim VLC, nema bas da font mjenjam lako, eo trazim vec par minuta al ni neznam gdje da gledam, u svakom slucaju, vlc je ljepsi i bolji u mogucnostima i ak su si tu negdje (stvar ukusa) i ako je vlc dost nestabilniji a neznam razlog, mozda samo meni, stajazam, al u vlcu sam postavis taj kodek subtitlova i valja, probaj... nalazi se na vlc/preferences/input/codecs/other codecs/subtitles
02.03.2007 | 18:17
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..
03.03.2007 | 03:23
tomo je napisao:
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..

opaaa.. svidja mi se,, jos ga testiram,, ali do sada se pokazao super,, ne rusi se niti nista,,

odlicno
24.09.2007 | 01:42
Jel ima netko reg key za Chromu?
24.09.2007 | 02:10
Tintin je napisao:
Jel ima netko reg key za Chromu?

ej, chroma je OK, ali ako ti ne treba za nesto posebno preporucam VLC, ove novije verzije nisu bugovite ko prijasnje,,, pa toplo preporucam!!! i naravno ne treba ti serijski
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 59 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, jmirakul, m@xym, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (374)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO